Auto pod gazik poszukuje mam dylemat . Czy kupić nowszego francuza 308 czy może starszego ,a niby bardziej trwałego japończyka . W grę wchodzi jeszcze astra ale to na koniec. Bardzo mi się podoba civic UFO ,tylko ze mam budżet do 25tys więc może być cięzko coś znalesc. Peżocik tez mi się podoba . Silnik musi być minimum ten 1.6 pod gazik typowo . Co polecacie za te pieniądze ?
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Audi powraca do Big Game Audi kontynuuje swą kilkunastoletnią obecność na najważniejszej nocy w rozgrywkach futbolu amerykańskiego, czyli na Big Game. Przedstawi podczas niej 60-sekundową reklamę pt. „Let It Go” z udziałem aktorki Maisie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.