REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KaczorLSM napisał(a):Do listy dodałbym Daewoo Nexię oraz Espero a także starego dobrego Poloneza z końca produkcji.
royal napisał(a):POLO 2 i IBIZA to to samo tylko buda inna wiec kwestia gustu a;e ja bym wlasnie te dwa wybral
Jasiek90 napisał(a):royal napisał(a):POLO 2 i IBIZA to to samo tylko buda inna wiec kwestia gustu a;e ja bym wlasnie te dwa wybral
To są zupełnie różne samochody, Ibiza 1 miała dużo wspólnych części ale z Fiatem Uno a nie Polo.
Konsar008 napisał(a):Mogę ci polecić Audi 80 samochód nie rdzewieje (ocynk) mało pali i się nie psuje silnik vw odznacza się duuużą żywotnością ten sam co Golf II a komfort jazdy nieporównywalnie lepszy.Jak ktoś tam kiedyś napisał ten samochód przeżyje nie jedno współczesne auto.
hoster01 napisał(a):Polonez za duży więc sobie go odpuszcze chce małe autoko no taka nexia hatchback nawet ciekawa by była espero tez za duze. Strasznie sie obawiam zakupu nie chce kupić skarbonki
najbardziej przekonuje sie do fiesty,clio,uno,favorit i polo. O fordach duzo złego czytałem
uno ta blacha ale mysle ze dałbo by sie cos wychaczyc. A jak z clio 1 opłaca sie kupować auto tego typu ? Najlepiej bez elektroniki bo ponoc sie psuje ;p