REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):No i teraz już pokazałeś bez najmniejszych wątpliwości, że nie czytasz ani nie rozumiesz postów, na które odpowiadasz.
Gość ma a4b7 2.0tfsi
Ossy napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-gs- ... ff3d8b5ed4
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Bartolekk napisał(a):Ossy proponuje trochę wyhamować bo Ty jeszcze pewnie chodzić dobrze nie umiałeś a ja już prawko miałem
No i tak super opinia jakiegoś randomowego youtubera
Bartolekk napisał(a):No cóż takie forum - japońskie same produkują paliwo, części w każdym papierniczym, a w szwedzkich nawet zawieszenia się nie wymienia
szybki napisał(a):Co do tematu to jeżeli autor chce mogę mu rozpisać każdą możliwą awarię gs mk2 do 300k.km., spalanie paliwa w każdych warunkach włącznie z torowym upalaniem... nawet ile weźmie kasy przy sprzedaży auta za 5lat.
A po co tam pojechałeś jak są dostępne w każdym papierniczym? Ja jakoś do Berlina nie musiałem jechać po częściszybki napisał(a):Mogę tez mu sprzedać części bo akurat w Tokio byłem i sobie przywiozłem.
Bartolekk napisał(a):Ok to jeszcze wyjaśnij jak to zrobisz? wywróżysz z fusów, zadzwonisz do Jackowskiego czy wróżbita Maciej Ci powie?
Bartolekk napisał(a):Sprzedaż auta to też kwestie gospodarcze, tez kwestia stanu auta.
Także niezły jesteś trzeba to przyznać.
Ossy napisał(a):Invi napisał(a):No i teraz już pokazałeś bez najmniejszych wątpliwości, że nie czytasz ani nie rozumiesz postów, na które odpowiadasz.
Gość ma a4b7 2.0tfsi
No co Ty, może tak kocha to auto, że chce drugie takie same.
Pod LPG łap takie autka:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]