Na pierwsze od razu wysuwa mi sie na mysl VW Polo III 1994-2001 Spojrz na aukcje moto allegro i otomot i na pewno sa w dosyc dobrym stanie w tej kwocie. Jeszcze sprawa czy chcesz benzynowca czy z gazem bo o tym nie wspominales nic.
Możesz też brać pod uwagę forda ka, jest wygodniejszy i lepiej się prowadzi niż polo. Niestety czasem wymaga opieki (przynajmniej mój egzemplarz). Jeśli umiesz sam zrobić coś przy autku lub masz taniego mechanika to możesz rozważyć. Mój egzemplarz nie jest super bezawaryjny ale w życiu nie przesiądę się na żadne polo lub corsę z tego rocznika bo to są bryczki w porównaniu do ka
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Diesle to ślepa uliczka motoryzacji w Europie Samochody z silnikami wysokoprężnymi nie są sposobem na skuteczną redukcję emisji spalin i gazów cieplarnianych. Z nowego raportu konsultingowej organizacji non-profit Transport & Environment (T&E) z siedzibą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.