Na pierwsze od razu wysuwa mi sie na mysl VW Polo III 1994-2001 Spojrz na aukcje moto allegro i otomot i na pewno sa w dosyc dobrym stanie w tej kwocie. Jeszcze sprawa czy chcesz benzynowca czy z gazem bo o tym nie wspominales nic.
Możesz też brać pod uwagę forda ka, jest wygodniejszy i lepiej się prowadzi niż polo. Niestety czasem wymaga opieki (przynajmniej mój egzemplarz). Jeśli umiesz sam zrobić coś przy autku lub masz taniego mechanika to możesz rozważyć. Mój egzemplarz nie jest super bezawaryjny ale w życiu nie przesiądę się na żadne polo lub corsę z tego rocznika bo to są bryczki w porównaniu do ka
Przyszłość motoryzacji - rozwiązania z których będziemy korzystać Samochody bez kierownicy, z kołami-śmigłami czy modułowym nadwoziem - być może kiedyś tak będzie wyglądała motoryzacja. Zamiast wybierać się w daleką podróż w przyszłość, spójrzmy w tę mniej odległą i bardziej ...
Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu! Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.