Za ar ciągną się opinie osób, które dosiadają passatów 1.4/170km to udany silnik, konstrukcyjnie "stary" t-jet z inną głowicą 1.6/136 (w wersji przed liftem) to zmodyfikowane względem pierwszych wersji thp, z tego co słyszałem nie do końca wyszło. BTW to z tym budżetem nie porywałbym się na 1-er
Czyli jednak takie pół na pół a które silniki mógłbyś polecić bo nie chcę dalej ciągnąć tematu , jak byście mogli mi napisać które silniki jakich marek doładowane mogę kupować.
Niestety nie znam opinii o silnikach zbytnio ale nie słyszałem też aby te 1,4 Multiair się sypały. Doładowane dobre są od Renault T i TCe, Ecoboosty Forda, Oplowskie, Saaba, Fiata oraz Volvo
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...
Z początku produkcji system MA sprawiał trochę problemów (czytałem opinie użytkowników, w których to pojawiały się wzmianki o tym, że musieli wymienić cały moduł nawet przy ok 70k; koszt w ASO ~3k ale w niektórych przypadkach FAP miał gest i coś tam obniżył) i jest to w zasadzie jedyna wada tego silnika. Spalanie na trasie nieco poniżej 7l, w mieście do 9l
Z 2.4 może być ciężko ale będę się starał, a jak ze spalaniem z silnikiem 2.4.
2.4 występują tylko z automatem, jeśli tak to mógłbyś napisać coś o nim? Acha silnik 2.4 widzę że większość modeli ma 200+km a nie które 190 czy to ma jakieś znaczenie techniczne? Np. ten [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.