Za ar ciągną się opinie osób, które dosiadają passatów 1.4/170km to udany silnik, konstrukcyjnie "stary" t-jet z inną głowicą 1.6/136 (w wersji przed liftem) to zmodyfikowane względem pierwszych wersji thp, z tego co słyszałem nie do końca wyszło. BTW to z tym budżetem nie porywałbym się na 1-er
Czyli jednak takie pół na pół a które silniki mógłbyś polecić bo nie chcę dalej ciągnąć tematu , jak byście mogli mi napisać które silniki jakich marek doładowane mogę kupować.
Niestety nie znam opinii o silnikach zbytnio ale nie słyszałem też aby te 1,4 Multiair się sypały. Doładowane dobre są od Renault T i TCe, Ecoboosty Forda, Oplowskie, Saaba, Fiata oraz Volvo
Akcja znicz 2017 i systemy bezpieczeństwa na drogach Na przełomie października i listopada, z powodu uroczystości Wszystkich Świętych, tradycyjnie już zwiększy się ilość samochodów na naszych drogach. Niestety, pomimo systematycznej poprawy bezpieczeństwa, Polska nadal ...
Silnik RB26DETT - Nissan Konstrukcją zbliżoną do słynnego silnika 2JZ Toyoty jest motor RB26DETT Nissana. To również rzędowa szóstka z aluminiową głowicą i żeliwnym blokiem wyposażona w dwie turbosprężarki. Silnik Nissana miał co prawda ...
Z początku produkcji system MA sprawiał trochę problemów (czytałem opinie użytkowników, w których to pojawiały się wzmianki o tym, że musieli wymienić cały moduł nawet przy ok 70k; koszt w ASO ~3k ale w niektórych przypadkach FAP miał gest i coś tam obniżył) i jest to w zasadzie jedyna wada tego silnika. Spalanie na trasie nieco poniżej 7l, w mieście do 9l
Z 2.4 może być ciężko ale będę się starał, a jak ze spalaniem z silnikiem 2.4.
2.4 występują tylko z automatem, jeśli tak to mógłbyś napisać coś o nim? Acha silnik 2.4 widzę że większość modeli ma 200+km a nie które 190 czy to ma jakieś znaczenie techniczne? Np. ten [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.