REKLAMA
witajcie
interesuje mnie jakie samochody dostępne obecnie na rynku samochodów używanych posiadają centralny międzyosiowy mechanizm róznicowy.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
-land rovery (wszytkie)
do tego nie jest potrzebny potrzebny żeby po suchym asfalcie jeździć, a w złę warunki można z normalnym reduktorem popitalać przecież uślizg osi maszCygan998 napisał(a): po czarnym jeździć z napędem na 4 kółka w czasie niedogodnych warunków panujących na drodze
a niby to nie jest napęd na 4?? jeśli nie to z wymienionych napęd bez wiskozy ma tylko monterey/trooper i kilka jeepów sprzęgło wiskotyczne to najczęściej stosowany system przeniesienia napędu w samochodach 4x4 nie tylko terenowychsympatyk napisał(a):niestety Freelander nie ; F 1 ma tylko sprzegło wiskotyczne
to są suvy tak jak i santa fe touran tiguan x5 i inne takie, nie ten dział, zresztą frelek też nie terenoofkasympatyk napisał(a): Vw Toureg / Cayenne
interesuje mnie jakie samochody dostępne obecnie na rynku samochodów używanych posiadają centralny międzyosiowy mechanizm róznicowy.
przymierzam się do nissana pathingera i jestem ciekaw czy ten to ma
ale post jest w dziale offroad a nie popierdólki po szosie i nie kszatałt świadczy o terenówce a możliwości i konstrukcjasympatyk napisał(a):Cygan998 nie wykluczał Suvów