Miałem kiedyś Rovera,wprawdzie nie narzekałem ale na dłuższą mete raczej nie polecam a co do reszty to ja bym brał Vectre. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Za 5,5tys. zł spokojnie kupisz Fronterę. Mój dziadek już 8 rok użytkuje taką w wersji long 2.4 + LPG. Na drodze to tragedia jeśli chodzi o prowadzenie i hamowanie ale w terenie jest bardzo dzielna(nadwozie na ramie + reduktor i ogromny prześwit) i nie jest aż tak podatna na korozję jak Vitary. W sumie jak patrzę na to co przeszła w terenie dziadkowa to mogę śmiało stwierdzić, że nie da się tego zajeździć, poza tym jest bardzo solidnie zmontowana, nawet na największych wybojach deska nie skrzypi. Tylko trzeba się przygotować na spore spalanie 2.4 pali średnio 12 litrów LPG, jak ciśniejsz po terenie to nawet 18 litrów. Ale mimo wszystko zdecydowanie lepiej kupić ją niż Vitarę.
Tylko często też jeżdże w dłuższe trasy i temu jednak zostanę przy osobowych. Najbardziej skłaniam sie teraz na rovera 400( 414 albo 416) lub na vectre B.
Niebezpieczne jesienne weekendy Wciąż zbyt wielu polskich kierowców ignoruje ryzyko związane z prowadzeniem samochodu po spożyciu alkoholu, takie jak większa brawura, gorsza umiejętność oceny sytuacji na drodze czy spowolnienie reakcji za kierownicą. ...
Hmm panowie ogólnie szukam czegoś sam nie wiem czego... Auta które na starcie będzie miało min 100km, takie które później można troszke modzić, nie tylko silnik ale i z wyglądu doprowadzic je do ładnego stanu. Żeby posłużyło przez pare lat przy spokojnej jeździe na codzień i małych wybrykach... Głupia sprawa heh
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Co myslicie o tym? I kto mi wytłumaczy bo za cholere nie moge znaleźć na jakiej zasadzie działa blokada dyferencjalu w tym fordzie...?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.