5.5 tyś powyżej 100km

15 Kwi 2012, 20:04

Tam jest ocynk więc nie powinno gnić.
No trzeba dbać bo jak nie to co jakiś czas będziesz u mechanika.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Kwi 2012, 15:31

Jednak fiata odpuszcze, a znalazłem coś takiego roverka 416 si [link do oferty na Allegro wygasł] jutro jak nic sie nie zmieni zamierzam jechać ogladnąć. Co sadzicie? Czy mi sie wydaje czy maska dziwnie nie równo jest??
młody937
Początkujący

16 Kwi 2012, 16:09

Moim zdaniem sprzedający za dużo chce no chyba że auto faktycznie jest w dobrym stanie.
Co do samego remontu silnika to jeśli będziesz już oglądał to spytaj czy ma to jakoś udokumentowane.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

16 Kwi 2012, 19:34

Zobaczę może jutro jak sie prezentuje. Fakt mojego ojca też dziwi że przy tym przebiegu był już robiony silnik. Nie daje mi spokoju maska... No ale cóż zobacze jak wyjdą ogledziny.
młody937
Początkujący

16 Kwi 2012, 19:49

Ciężko powiedzieć czy auto było bite a co do silnika to spytaj dlaczego był remontowany.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Kwi 2012, 16:36

Byłem dzisiaj oglądną rovera no i tak... Silnik remontowany bo podobno klęknął na trasie, uszczelka pod głowicą i te sprawy. W środku samochód zadbany ale niestety z zewnątrz oklepany, malowany i 2 lakier odpada, czyli tym samym auto odpada... Więc trzeba szukac dalej, jestem z małopolski jak macie jakieś dobre propozycje to podrzućcie :)
młody937
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota S-FR Racing Concept
    Rok po premierze S-FR Toyota pokazała na Tokyo Auto Salon 2016 jego wyczynową wersję – S-FR Racing Concept. Model powstał w japońskim studiu Toyota Gazoo Racing, które opracowało do niego bogaty pakiet aerodynamiczny, ...
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...

17 Kwi 2012, 18:06

To koleś dowalił z ceną :mrgreen:

Ja dorzuce [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

17 Kwi 2012, 18:28

Mój bart ma lagune II i osobiście bardzo mi sie podoba to auto ;) na co zwrócić uwage przy kupnie tego francuza? Bedzie sie łapała korozja?
młody937
Początkujący