Witam, zaczne od tego ze mam już kupca na swoją ibizke 1.4 którą od dawna planuje zmienić i mam ok 5,5-6 tyś na nowe autko. Szukam czegoś o mocy powyżej 100km, alko które można nieco modzić (gwint itp.) Ze względu na to że autem będe nieraz woził też starsze osoby z rodziny więc przydałoby sie aby było 4-ro drzwiowe. Prosiłbym o jakieś propozycje. Z góry pozdrawiam
No akurat z tym Golfem to prawda bo on jest dobry do tuningu.
Od siebie polecam Astre I i Civica V tylko musisz uważać na blache bo one strasznie lubią rudą. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
80 mi sie mega podobają ale ogólnie są takie problemy że mieszkam w małopolskim, w terenie troszke górzystym i w zimie przy większym samochodzie moge mieć problem z dojechaniem do niektórych miejsc. Temu rozglądałem sie za 80 quattro ale cięzko znaleźć w tych pieniążkach no i ciężko z ładnym stanem bo jednak te auta są stare... Zdaje sobie sprawe że nic rewelacyjnego za tą kase nie kupie jednak fajnie jakbyście podali jeszcze jakieś propozycje
Jak ominąć przeszkodę na drodze Szybciej zapadający zmrok czy trudniejsze warunki atmosferyczne mogą opóźnić lub uniemożliwić wcześniejsze zauważenie przeszkody na drodze. Dodatkowo na jezdni może niespodziewanie pojawić się pieszy albo wybiec zwierzę. ...
Hyunadi Santa Fe Nowej Generacji - wizualizacje modelu Hyundai ujawnił pierwsze informacje dotyczące modelu Santa Fe Nowej Generacji, którego światowa premiera odbędzie się w lutym, a europejska prezentacja będzie miała miejsce podczas targów motoryzacyjnych w Genewie. ...
Np aby dojechać do mnie do domu trzeba pokonać jeden podjazd. W zimie ibizą jako ze mała i akurat fajnie znosiła zime wyjeżdżałem Passatem mimo że nowe i bdb opony zimowe nie było szans wyjechać już rozumiesz? 4x4 lepsze w takiej sytuacji?
Lepsze ale nie w tym budżecie takie quattro będzie kosztowne w eksploatacji a na choćby vitare też Ci brakuje.... Miałem 80 i szło jak czołg w zaspach, dobre opony i odpowiednia technika i wyjedziesz wszędzie i chyba Audi sporo lżejsze od passata
Pytanie z całkiem innej półki. Ile mniej więcej musiałbym przygotować zeby kupić jakiś w miare ogarnięty samochód terenowy? Jeździłem krótką vitarą jak i długim patrolem i spodobały mi sie wrażenia z jazdy terenowymi. Dlatego zastanawiam sie co i w jakiej cenie najlepiej brać? zdaje sobie sprawe że 8 tyś może być mało na takie auto w nie nagannym stanie?
Nie bardzo jestem w temacie ale na wmiare ogarniętą Vitare musisz najmniej z 9-10tys.
Mówisz że mieszkasz w małopolsce więc zobacz na te: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko te progi i wydech [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
młody937 napisał(a):Ja tym autem chciałbym sie gdzieś jeszcze pokazać a nie tylko po lesie nim orać... poza tym szukam wersji 5-cio drzwiowych. Szukać vitary?
5 drzwiowy to może być problem, 3 drzwiowy za 8tyś dałoby rade i już możesz nią poorać i pojezdzić po śniegu i asfalcie... Moim zdaniem lepszy wybór niż 4 napędowe osobówki z małym prześwitem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.