Potrzebuję kupić auto, obecnie jeżdżę Polo III 1.0 ale: - stan auta jest już bardzo kiepski - spalanie jest za duże w stosunku do oferowanej mocy.
Na auto mam przeznaczone ok. 5tyś zł. Używane będzie codziennie na dojazdy do pracy(ok. 30km dziennie), oraz intensywnie w weekendy(200-300km). Średnio ok. 1500km miesięcznie.
Na czym mi zależy: - Spalanie - optymalnie byłoby zejść poniżej 25zł/100km. - W miarę mały silnik - ze względu na OC. - Dobry stan (jak na tą cenę)
Na czym mi nie zależy: - Marka - Rocznik - Wszelkie dodatki typu elektryczne szyby, klima itd.
Auta mam zamiar używać przez najbliższe 2 lata.
I teraz moje pytanie czy najlepiej wziąć coś w gazie? Czy może taniej wyjdę na małej benzynie, lub dieslu? Nie chodzi mi tylko o koszty samego paliwa, ale także o serwisowanie itd.
Mile widziane jakieś linki do ogłoszeń(okolice Częstochowy)
Najlepiej byłoby znaleźć coś z założonym już lpg, możliwie świeżą instalacją. Akurat w aucie za 5k klima to imo konieczność.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] IMO całkiem fajny [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] gaz trochę stary ale jednak auto za 3k [link do oferty na Olx wygasł]
silnik ma problemy z zamarzającą odmą w zimie i trochę dużo sobie woła (brak klimy czy el.szyb).
Zerknij na te: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - tylko dopytaj jak długo jeżdzi na gazie czy 3lata czy 13lat.. [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
BMW Z4: roadster przyszłości Nowe elementy zewnętrzne, staranne modyfikacje we wnętrzu, nowy pakiet wyposażenia i nowy podstawowy wariant silnikowy BMW Z4 powodują, że na salonie NAIAS 2013 w Detroit samochód będzie wyglądał jeszcze bardziej atrakcyjnie ...
[VAN-B] C3 Picasso 1,4/Jazz III 1,2/Venga 1,4/Note I 1,4/Meriva B 1,4 Podstawowe kryteria zestawienia: - van segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 90KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2011 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Citroen C3 Picasso 1,4 - 95KM - Honda ...
1. Strasznie zwieśniaczona 2. Auto od handlarza czyli na niej zarabia, za ile ją kupił skoro sprzedaje za 4800 do negocjacji (imo i tak za dużo) 3. BRAK KLIMATYZACJI 4. Niewidoczne wtryski lpg czyli prawdopodobnie 2-gen lpg, dramat
Przejrzałem ogłoszenia z dzisiaj i oto co wstępnie wybrałem: 1. [link do oferty na Olx wygasł] Pewnie będzie problem z wysokim OC bo BMW? Poza tym w tej cenie jest ok?
2. [link do oferty na Olx wygasł] Zdjęcia ktoś robił kalkulatorem, ale moze coś się rzuci w oczy
3. [link do oferty na Olx wygasł]
4. [link do oferty na Olx wygasł]
5. [link do oferty na Olx wygasł] Cena dość niska - 60% budżetu, warto?
1.Wygląda ok ale OC fakt wyniesie połowę wartości auta albo i więcej zwłaszcza dla młodego kierowcy. 2.Mniejsze zdjęcia mógł wrzucić 3.Tym bym się bliżej zainteresował 4.Jakiś odcieniowy się wydaje. 5.Ok ale tylne nadkola powoli łapie ruda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.