autoitalia napisał(a):jak mniemam, jesteś studentem i chcesz autka żeby nie cisnąć zbiorkomem na uczelnię)
Akurat nie jestem studentem, ale jestem świeżo po szkole i dlatego cienko z kasa, a utrzymanie siebie i samochodu trochę kosztuje. A co do rozmiaru to chcę coś mniejszego, gdyż u mnie na parkingu pod blokiem i pracą cienko z miejscem. A jak jest mniejsze auto to zawsze lepiej coś wyszukać do parkowania.
autoitalia napisał(a):Civic jest całkiem spoko, ale na Twoim miejscu szukałbym... nie wiem, jakiejś polówki, może ibizy lub fabii? Małe, zgrabne autka które jak coś zawiozą Cię na wakacje spokojnie. Co sądzisz?
Zamiast polówki to bardziej golf IV, fabia nie podoba mi się. Ibiza też nie za bardzo mi podchodzi, jak coś z seata to bardziej leon, tylko tutaj ciężko będzie z budżetem.
Barol napisał(a):Bardzo ładnie wygląda
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jakoś tak nie przekonuje mnie z za bardzo.
kirin88 napisał(a):http://otomoto.pl/mg-zr-1-4kat-klima-gaz-sekwencyjny-z-C31866825.html
Bardzo ciekawa propozycja. Myślę, że gdybym znalazł coś ciekawego z lpg to bym mógł wziąć.
PomocDrogowa napisał(a): No tutajI to jest moja druga propozycja dla autora tematu BMW E36 z silnikiem IS w wersji Compact.
W twoim budżecie znajdziesz piękny zadbany egzemplarz
E36 to już wiekowe auta, myślę że za 10tyś można kupić już e46 w sedanie. Tylko tutaj prawdopodobnie wyższe koszty utrzymania od konkurencji i w dodatku jest to już dość spore auto.
Co sądzicie o fiacie stilo, bądź hodzie prelude?