zastanawiam się jakie auto sobię kupić do miasta... chcę żeby było oszczędne w bęnzynie bo chyba disel odpada... i żeby opłaty były jak najmniejsze i na paliwo najmniej wydawać... bo lpg to może sam założę bo po kimś lpg brać bo mi się wydaje że będzie krucho...... więc mogę na auto przeznaczyć 7000zł... proszę o pomoc 25 lat 0% zniżek... pierwsze auto to by było
Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa CT F SPORT Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu nowej wersji hybrydowego kompaktowego hatchbacka Lexus CT F SPORT. TRD oferuje elementy zestawu aerodynamicznego ...
Lakiernia powłok zewnętrznych Audi uruchomiło w swojej fabryce w Ingolstadt nową lakiernię powłok zewnętrznych. Prof. dr Hubert Waltl, członek zarządu Audi AG ds. produkcji, razem z dyrektorem fabryki Albertem Mayerem i przewodniczącym Rady Zakładowej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.