zastanawiam się jakie auto sobię kupić do miasta... chcę żeby było oszczędne w bęnzynie bo chyba disel odpada... i żeby opłaty były jak najmniejsze i na paliwo najmniej wydawać... bo lpg to może sam założę bo po kimś lpg brać bo mi się wydaje że będzie krucho...... więc mogę na auto przeznaczyć 7000zł... proszę o pomoc 25 lat 0% zniżek... pierwsze auto to by było
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Retro Motor Show 2021 - setki pojazdów i tłumy wystawców Zakończone właśnie targi to kolejny w tym roku motoryzacyjny akcent na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Po Poznań Moto Fest, Ogólnopolskim Zlocie Czerwonych Samochodów oraz Caravans Salon Poland przyszedł ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.