60 -70 tys. zł Nowe czy używane ?

20 Lis 2009, 21:31

andrewb25 napisał(a):wiesz co walą mnie auta z danii, nigdy tam nie byłem i się nie wybieram,
no chyba że na jakieś fajne Dunki :mrgreen: pier*olą mnie też ich podatki i wcale nie muszę znać duńskich przepisów bo i po co?
chcesz to sobie kupuj te duńskie "perełki", ja i tak wiem swoje a Ty swoje

pozatym chce cie uświadomić że takich ludzi jak ty-handlujących autami sa tysiące i ciągle przybywa
a ty myślisz żeś jest jeden oświecony, że ludzie żyją jak w czasach komuny, nikt języków nie zna tylko ty znasz z 5 perfect, nikt nigdzie nie jeździ
weź ochłoń troche i pomyśl zanim coś logicznie napiszesz
ja się tak nie spuszczam na swoje auta jak ty

Kulturą to Ty nie grzeszysz. Tak ordynarnych i wulgarnych postów jeszcze nie czytałem na tym forum. Niestety tak reaguje i zachowuje się typowy handlarz w Polsce.
Co do tysięcy ludzi, którzy handluja autami zgadza się, że jest ich sporo, ale większość handluje powypadkowymi autami, których pełno można znaleźć na bezywpadkowe.net
Niestety takich firm jak moja jest dosłownie garstka...

Jeśli nie znam przepisów to nie wypowiadam się na dany temat i nie piszę głupot.
Kończe z Tobą polemizować, poniważ nie zamierzam zniżać się do tak niskiego poziomu jaki prezentujesz swoją osobą.
Ostatnio edytowany przez tradelux 24 Lis 2009, 03:31, edytowano w sumie 2 razy
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

20 Lis 2009, 22:18

tradelux napisał(a):Niestety takich firm jak moja jest dosłownie garstka...

od takich gości jak ty to wogóle strach cokolwiek kupować no i z takim mniemaniem to już wogóle....
powiem ci tak najlepsze auta jakie kupowałem to były brudne (w sensie nieumyte) , zdjęcia byle jakie itp...
najgorsze - odpicowane jak twoje, z opisem na który już nikt się nie nabiera, wszystkie szyby z tego samego roku (tka jakby nie można było kupić używki szyby), miernik lakieru (to też da się obejść), dobrze że jeszcze nie napisałeś ile duńskich dziwek rżnęło się na tylnim siedzeniu tego auta- no ale jak znasz pełną historię to może wiesz
weź chłopie lepiej sprzedawaj te szmaty a auta zostaw dla ludzi którzy mają jaja i jakieś pojęcia nt. temat, :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted:

kończę też to OT

a i jeszcze jak kiedyś ktoś napisał, cytuję

tradelux napisał(a):Nie ma okazji przy zakupie auta!!

:mrgreen:
andrewb25

20 Lis 2009, 23:28

Tak wulgarnej, chamskiej osoby jeszcze nigdy w życiu nie spotkałem. Mam nadzieję, że moderator ostudzi trochę Twoje zachowanie i da Ci odpocząć trochę od forum...
Bałbym się od takiego handlarza, który tryska złośliwością, chamstwem zakupić samochód, bo pewnie nastawiony jest na maksymalny zysk i nie licząc się ze swoimi klientami.

Tak obrażałeś bezwypadkowe.net, a teraz piszesz o lakierze, szybach. Skąd masz takie doświadczenie? Czyżbyś bawił się w takie rzeczy?

Jakie mniemanie? Wiem, że 95% handlarzy jest po podstawówce i ma probelmy z czytaniem ze zrozumieniem, ale to nie oznacza, że nie może zrozumiec jednego składnego zdania. Chodziło mi o niewielką ilość imporerów, którzy uczciwie importują bezwypadkowe samochody. Nie chodzi mi o pewne z nazwy, ale z importu.
Tutaj ku przestrodze wklejam jedno bezwypadkowe auto i historię oszustwa przez handlarzynę: [link usunięty]

Niestety forum bezwypadkowe.net takim handlarzynom sporo upuściło krwi, podniosło świadomość klientów stąd taka nagonka na to forum przez nieuczciwych sprzedawców.

Odnośnie okazji to faktycznie nie ma. Wystarczy porównać ceny super okazji z cenami zagranicą. No ale jak ma się w stodole blacharnię to i z Tico zrobi się samolot :roll:
Ostatnio edytowany przez tradelux, 24 Lis 2009, 04:23, edytowano w sumie 1 raz
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

22 Lis 2009, 13:47

heh znam handlarza który szkoły podstawowej nie skończył a handluje ciężarówkami, no i już niezłej kasiory się dorobił, jemu tam szkoła nie była potrzebna, wystarczy jak umie liczyć :evil:
a co do tego czy nowe czy używane to w za taką kaskę to lepiej jednak chyba już nowe, ewentualnie można jeszcze troche dorzucić jak braknie, lub jakis kredycik wziac jeszcze

używkę za 80k zł to musiałbym się naprawdę nieźle zastanowić bo za niewiele więcej mam np. passata nowego.
ogólnie to mozna samemu z zachodu sobie sprowadzić takie auto np. z jakąś malą wadą np. gdzieś ryśnięty np błotnik i drzwi, takie auto na zachodzie wtedy kupic można za grosze a tu za 500zł/element profesjonalnie ci to ktoś polakieruje (a auto i tak będzie pełnowartościowe) jeżeli np. będzie technicznie w idealnym stanie, a auto przecież i tak będzie bezwypadkowe

aut używanych w stanie jak nowe to powiem szczerze bał bym się kupować, bo to jest nierealne że będze jak nowe, w rodzinie mam rocznego peugeota 407 a już są jakieś małe ryski na lakierze bo ktoś wsiadał zamkiem zarysował czy na parkingu itp...

ostatnio znajomy kupił takż perelkę hondę z 2005 r. lakier na pierwszy rzut oka cud miód, jak się poźniej okazało była cała ponownie lakierowana
ventyl2.0
Nowicjusz

Miejscowość: Aberdeen/UK

22 Lis 2009, 14:19

Wiecie co panowie? A może byście wzięli sobie po głębokim oddechu przed napisaniem posta?
Jeden z Was będzie zarzucał drugiemu różne rzeczy i tego nie wywalczycie. Więc może dać sobie na luz?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Lis 2009, 23:12

Dishman napisał(a):Wiecie co panowie? A może byście wzięli sobie po głębokim oddechu przed napisaniem posta?
Jeden z Was będzie zarzucał drugiemu różne rzeczy i tego nie wywalczycie. Więc może dać sobie na luz?

Proszę zważ na to, iż użytkownik andrewb25 obrażał moją firmę i oferowany towar nie widząc go na oczy. Do tego jego posty względem innych użytkowników również były chamskie i ordynarne.
Osobiście nie mogę sobie pozwolić, aby pierwszy lepszy handlarzyna, którego kultura osobista jest bliska zeru, obrażał i podważał renomę, którą staramy się budować od dłuższego czasu.
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy model Hyundai Santa Fe
    Całkowicie Nowy Hyundai Santa Fe reprezentujący segment D-SUV trafił właśnie do polskich salonów. Nowa generacja tego eleganckiego samochodu oznacza dla Klienta odważny design, maksymalny komfort, wysoką jakość wykonania ...

23 Lis 2009, 11:26

nikogo nie bronię ale nie widzę żeby tu ktoś kogoś obrażał, każdy wyraża własną opinię, żyjemy w demokratycznych kraju (chyba) i mamy wolność słowa i wypowiedzi....
a pisanie że coś jest "złomem" jest tylko stwierdzeniem że i tak kiedyś nim będzie, nic nie jest wieczne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy
proponuję żeby moderator zamknął ten temat
ventyl2.0
Nowicjusz

Miejscowość: Aberdeen/UK