trochę to podejrzane jest....przecież ona nawet do pedałów by nie dosięgnęła... czy to nie jest jakaś sztuczka typu samochód sterowany radiem... ( kiedyś się już z takim spotkałem ) ...
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Najlepsze ciągniki siodłowe dostępne na polskim rynku Ciągniki siodłowe to kluczowe maszyny w transporcie drogowym. Na polskim rynku można znaleźć wiele marek i modeli ciągników siodłowych, które oferują różne parametry techniczne, wyposażenie, cenę i jakość. ...
ja mając 10 lat nie mogłem dosięgnąć do pedałów i jednocześnie siedzieć na siedzeniu normalnie...a taka 7 latka.... siedzi na fotelu i jedzie po polu....trochę to zalatuje fałszerstwem...
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą
conest997 to widać ty niskie dziecko byłes .... ja w wieku 8 lat(2 klasa podsawówki) wsiadłem do samochodu i bez najmiejszych problemów sięgałem... więc moze ona tez
Nie jeżdżąc samochodem tracisz z życia tyle samo co abstynent i impotent
Ostatnio edytowany przez Kao, 06 Wrz 2018, 17:14, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Nie pisz posta, jednego pod drugim !!! Chcesz cos dodać to użyj opcji edytuj
Ja też tylko w jaki sposób dosięga do pedałów widać że siedzi dosyć wysoko więc nogi na pewno nie sięgają do nich Poza tym jakość kiepska i za bardzo nie widać kto tak naprawdę tam siedzi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.