Poradźcie które modele i jakie rodzaje silnika warto gazować ( opiniom że wszytko można gazować dziękuję ) zależy mi żeby to były mało awaryjne jednostki, trwałe na lata
chodzi o jednostki 7 oso '07 + no i gdzie tą butle schować ... nie zależy mi na 3 rzędzie / 7 os ze względu na ładowność Outlander S-max C4 Grand C8 Galaxy Touran Sharan Espace
Touran Sharan odpadają bo to są silniki na bez pośrednim wtrysku PB i na pewno mało awaryjne jednostki. Z tych pozostałych to najlepiej wypada outlander sprawdzona jednostka napędowa.
Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...
Kurs prawa jazdy – najpierw badanie, potem szkolenie Zapisanie się na kurs prawa jazdy to pierwszy krok do wolności i niezależności, jaką dają własne cztery kółka. Zanim jednak przystąpimy do teoretycznej czy praktycznej nauki, musimy zdobyć zaświadczenie lekarskie o ...
Ja bym szukał czegoś najlepiej z 1.8, ewentualnie 2.0. Chociaż podobno do gazu 1.8 są lepsze. No nie mówiąc już o 1.6, tylko pytanie czy w takich autach będzie haha:D Albo kupić już z lpg?
S-Max fajne auto z tym, że tutaj musiałbyś postawić na 2.0 a instalacja oczywiście z wtryskiem w fazie ciekłej bo jakieś tam niby problemy z gniazdami zaworowymi były.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.