No, no super furka... W wielu rankingach uchodzi za najbardziej niezaodny samochód w swoim wieku...
Tylko przedział bagażowy prawie w całości Tobie odpada, a w Infiniti masz "olbrzymią" przestrzeń do wykorzystania...
Z tych aut co podałeś to
Murano ma powalającą stylistykę-aż się patrzeć nie chce i zbyt plastikowe, a o ponurym wnętrzu już nie wspomnę
Mazda jest ładna ale ma w środku sporo plastików i ciemne wnętrze
Infiniti jest ładne i w środku jakoś tak w miarę przyjemnie.
A o tym autku ludzie tak mało piszą, ja na naszych drogach go ani raz nie widziałem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co o nim sądzicie w realu jest efektowne czy raczej skłaniać się ku 350Z ewentualnie Eclipse IV tak biorąc pod uwagę te sportowe, podstawowe kryterium to nie sportowa charakterystyka bo ją ma kazdy z nich i mnie zadowoli
BMW Zagato Coupé 2012 BMW Zagato Coupé to typowe BMW widziane oczami włoskiej firmy Zagato, specjalizującej się w budowie nadwozi samochodowych. Stylistyka Zagato scala cechy typowe dla konstrukcji obu firm, tworząc rasowe coupé ...
Rimac C_Two - elektryczny supercar Rimac C_Two to elektryczny supercar produkowany przez chorwacką firmę Rimac Automobili. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych samochodów na świecie, oferujący niezrównane wrażenia z jazdy i niezwykle wysoką ...
zapewne naprawiaja.no fakt nie pomyślałem o tym.tylko ze cholernie drogo to kosztuje.ale jest tez plus tego wszystkiego.czy ktoś słyszal aby naprawiac kiedykolwiek niezawodna mazde?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.