70000zł - super efektowne i wygodne auto na nasze drogi

07 Mar 2009, 10:51

jak najbardziej zwykłe.
logotyp24
Nowicjusz

07 Mar 2009, 13:06

Panowie a co sadzicie o czymś takim [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
logotyp24
Nowicjusz

07 Mar 2009, 15:20

No, no super furka... W wielu rankingach uchodzi za najbardziej niezaodny samochód w swoim wieku...
Tylko przedział bagażowy prawie w całości Tobie odpada, a w Infiniti masz "olbrzymią" przestrzeń do wykorzystania...
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

07 Mar 2009, 19:41

Z tych aut co podałeś to
Murano ma powalającą stylistykę-aż się patrzeć nie chce i zbyt plastikowe, a o ponurym wnętrzu już nie wspomnę
Mazda jest ładna ale ma w środku sporo plastików i ciemne wnętrze
Infiniti jest ładne i w środku jakoś tak w miarę przyjemnie.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

08 Mar 2009, 12:25

A o tym autku ludzie tak mało piszą, ja na naszych drogach go ani raz nie widziałem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co o nim sądzicie w realu jest efektowne czy raczej skłaniać się ku 350Z ewentualnie Eclipse IV tak biorąc pod uwagę te sportowe, podstawowe kryterium to nie sportowa charakterystyka bo ją ma kazdy z nich i mnie zadowoli
logotyp24
Nowicjusz

08 Mar 2009, 12:28

tylko kto ci pozniej naprawi w razie czego ta mazde? ciężka sprawa bo tam jest silnik tłokami wirującymi dzieki temu taka moc z tak malego silnika.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Zagato Coupé 2012
    BMW Zagato Coupé to typowe BMW widziane oczami włoskiej firmy Zagato, specjalizującej się w budowie nadwozi samochodowych. Stylistyka Zagato scala cechy typowe dla konstrukcji obu firm, tworząc rasowe coupé ...
    Rimac C_Two - elektryczny supercar
    Rimac C_Two to elektryczny supercar produkowany przez chorwacką firmę Rimac Automobili. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych samochodów na świecie, oferujący niezrównane wrażenia z jazdy i niezwykle wysoką ...

08 Mar 2009, 13:13

Nie naprawiają w ASO?
logotyp24
Nowicjusz

08 Mar 2009, 13:19

zapewne naprawiaja.no fakt nie pomyślałem o tym.tylko ze cholernie drogo to kosztuje.ale jest tez plus tego wszystkiego.czy ktoś słyszal aby naprawiac kiedykolwiek niezawodna mazde?
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

08 Mar 2009, 13:38

Japońce ponoć są niezawodne
logotyp24
Nowicjusz

08 Mar 2009, 20:58

Fakt, niezawodne, ale jak coś ci przy tym WANKLU pujdzie to musisz mieć przy kasie gruby portfel :P
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz