REKLAMA
Witam.
Kilka dni temu rozbiłem swoje auto. Renault Clio Sport 2006. Autko było ubezpieczone i w tym momencie toczy się bój z ubezpieczycielem o wypłatę kasy za auto. Jak narazie dostałem auto tymczasowe z ubezpieczalni ( przysługuje mi ale tylko na 7dni ). Nie będę czekał 2-3 miesięcy kiedy to wypłacą mi kase tylko już chce szukać nowego auta.
Jedyne modele, które wchodzą w gre to Impreza STI GD3 lub Mitsubishi LANCER EVO IX . Chce żeby autko miało nie więcej niż 2 lata, interesują mnie tylko wersje europejskie z polskich salonów, bezwypadkowe. Interesują mnie tylko te 2 samochody ponieważ jestem zapalonym fanem rajdów jak i przyszłym kierowcą ( startujemy w KJSach) i nie wyobrażam sobie jazdy innym samochodem.
Kase jaką mam na auto to około 80tys+ to co dostane z ubezpieczenia czyli jakieś 40tys, co w sumie daje około 120tys. Połowa kwoty i tak będzie pewnie w kredycie.
Nie interesują mnie dane techniczne bo te znam bardzo dobrze, jeździłem Impreza jak i Lancerem i znam dość dobrze oba auta. Jest mi potrzebne cos co mnie przekona do, któregoś z tych 2 aut.
Osobiście delikatnie bardziej ciągnie mnie do Imprezy ale licze na waszą pomoc.
Pozdrawiam,
Michał