Barol napisał(a):2.Taaa 105tysięcy przebiegu a fotel kierowcy trochę poniszczony i taka perełka za jedyne 7k? Nie przemawia do mnie..
Co do fotela to wystarczy, że ktoś ciężki jeździł i będzie troszkę podniszczony. Mam to w każdym służbowym aucie, ważę 95kg, po 100kkm fotele są już "wypierdziane", gąbka zapadnięta itd. Z drugiej strony przebieg interesuje mnie o wiele mniej niż stan techniczny.
A co do ceny to ile miałaby kosztować? Obecnie jest to drugi najdroższy przedlift z dieslem w tym kraju (bo wiadomo, że ceny busso trochę się różnią).
galakty napisał(a):Za 7k to Ty szukaj Mondeo z 1.8, a nie V6. Niezły trup musi być.
Zakładając, że pb musi mieć założone lpg.
W małopolsce jest 2 szt w cenie znacznie przekraczającej budżet - polifty, w zbliżonej kasie jest aż jedna sztuka 1.8 z gazem (wyglądająca na zdj gorzej niż ten 2.5 i stosunkowo daleko), jedna z 2.0 (za 5500). Reszta w cenie poniżej 4k
Barol napisał(a):1.Ok ale nowy gaz jeszcze o wartości 5k i automat średnio to przemawia.
Napisałem do gościa o termin założenia gazu i inne sprawy.Automat jak zdążyłem się zorientować był też montowany w vw i mazdach, generalnie zbiera dobre opinie
Barol napisał(a):3.Ok można obejrzeć ale dopytaj dlaczego tak szybko sprzedaje.
Po zdj mam wrażenie, że w miarę spoko wygląda. Akurat ten to wycieczka na weekend bo w tygodni dojadę tam po zmroku
Barol napisał(a):4.Wygląda na trochę skundlonego..
Ten chcę gdzieś ogarnąć w tzw międzyczasie w pracy bo akurat bywam w tej miejscowości. Zdjęcia słabe ale mam nadzieję, że na żywo będzie lepiej