A co myślicie o Bentleyach i Rollsach - lepsze od S i reszty
Bo ja uważam ze tak. Continental juz mi się znudzieł, ale np. Arnage też jest ładny Piszcie co sądzicie i co byście wybrali !
... Też sie zgodzie ale nie ma co tych aut porównywać, Bentley i Rolls to sa samochody super luksusowe, konkurentem może dla nich być tylko Maybach. a S-ka A8 i BMW 7 to auta luksusowe, i tak trzeba je porównywać.
Ja bym wybrał mercedesa S. Tak jak w jednym z odcinków topgeara gdzie padło pytanie - który samochód miał pierwszy nawigacje - mercedes S class .... tak tez sądze ze najpeirw to co wejdzie bdzie w S class a dopeiro potem w bentleyach, maybachach itp a ze jestem fanem nowosci nie tylko komputerowych wybrałbym własnie S
Jak pokazują stereotypy, mercedes jest dobry dla bogatego i znudzonego emeryta, BMW każdy wie o co chodzi, a Bentley... coż, klasa sama w sobie. Dla mnie niemal dzieło sztuki.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jeden model samochodu i dwie wersje zawieszenia Pewne, na pierwszy rzut oka identyczne modele samochodów prezentują różnice w konstrukcji zawieszenia, co wpływa nie tylko na ich osiągi drogowe, lecz także na koszty obsługi technicznej. Firma SKF skupia uwagę ...
ROBERTT napisał(a):Ja bym wybrał mercedesa S. Tak jak w jednym z odcinków topgeara gdzie padło pytanie - który samochód miał pierwszy nawigacje - mercedes S class ....
tak samo było pytanie: Który samochód mniej zanieczyszcza powietrze: Toyota Prius czy Mercedes S ?? Oczywiście że ... Mercedes S to wszystko wyjaśnia. To auto może i jest dla emerytów ale i dla młodych
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.