A TO MOJA BIEDNA CORSA:))

15 Cze 2007, 13:27

CO MYSLICIE O MOIM AUCIE SPODZIEWAM SIE KOMENTÓW TYPU WIOCHA ITD:PPJUZ KIEDYS SIE Z TYM SPOTKAŁEM NA JEDNYM FORUM ALE COZ JEŻDZI I JEST ZADKO SPOTYKANA:)
piotras1
Nowicjusz

15 Cze 2007, 14:29

Nie jest najgorzej :)Takie sobie autko
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

15 Cze 2007, 14:44

Najważniejsze, że masz auto niż nie mieć.
Auto to auto.
Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

15 Cze 2007, 21:47

to jest 1.5 diesel na tych butach(195/50/15) ma troche ciezko ale sie zbiera:)
dzisiaj wymienialem łożysko tylne (25zł)
ogolnie dosyc niezawodne auto z japonskim silnikiem
ale blacha porażka(jak w oplach) nawet rama gnije
podłoga falista:))
ALE SIE TRZYMA NA KONSERWACJI :) :)
piotras1
Nowicjusz

16 Cze 2007, 18:14

:D Kto normalny jeździ taka taczka na 195 oponach? Z tego bolid Kubicy raczej nie będzie i niepotrzebnie pogarszasz sobie przyczepność i kierowalność; zużycie nawet Kujawskiego niepotrzebnie wyższe. :?
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

16 Cze 2007, 19:01

czerepach napisał(a)::D Kto normalny jeździ taka taczka na 195 oponach? Z tego bolid Kubicy raczej nie będzie i niepotrzebnie pogarszasz sobie przyczepność i kierowalność; zużycie nawet Kujawskiego niepotrzebnie wyższe. :?

------------------------------------------------------------------------------------------
Siemka!!!!!!!!!
Kolega tutaj chwali się tym co ma , a ludzie w ogóle tego nie szanują,,.
Do krytyki to chętnych nie brakuje .........
Pozdrawiam..

:wink:
Daniła
Nowicjusz

Miejscowość: woj: lubuskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexusy podatne na tuning
    Coupé LC i RC, limuzyny IS i LS, crossovery UX i NX czy nawet hatchback CT – samochody Lexusa wyróżniają się na ulicy. Ale dla tych, którzy chcą dodać im jeszcze więcej pikanterii, tunerzy mają ...

16 Cze 2007, 22:22

Taczka ale za swoje pieniadze a nie za tatusia jak w wielu przypadkach.....a krytykuje bo zazdrości:) a i przyczepnosc jest troszke lepsza panie specjalisto :P
piotras1
Nowicjusz

17 Cze 2007, 00:28

A tak poza tym to pisze się sterowność, a nie kierowalność, chyba że prof. Jan Miodek zatwierdził jakieś dziwne zmiany w języku polskim?.... Ale tak właściwie to gościu mogłeś to wrzucić do działu Testy waszych samochodów, bo tu to tak trochę ni przypiął, ni przyłatał... A co do przyczepności, na szerszych laciach z tego co wiem jest lepsze, ale z powodu oporów, jakie stawiają szerokie gumy niestety zużycie wzrasta... Zrób testy typu w ile się bujnie do 100, i jeszcze parę innych typu zużycie paliwa, do tego opis co przy niej robiłeś, ile Cię to wynosi i jak to dobrze sklecisz, to będzie post w sam raz do tamtego działu, co napisałem wcześniej... Ja sam się zabieram do tego, ale jakoś się zebrać nie mogę... Może w przyszłym tygodniu to zrobię ;) Pozdro!

P.S. Dokładnie, najważniejsze że za swoje. Sam się też cieszę, że mam to co mam, bo mam za swoje! Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!
DFireCrow

02 Lip 2007, 11:07

Tiguan napisał(a):Najważniejsze, że masz auto niż nie mieć.
Auto to auto.
Pozdro :wink:

-----------------------------------------------
Też tak myślę, a co do samochodu do średni. :):P B)
rafalp1
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Lip 2007, 16:02

zupełnie przyzwoite autko. mi sie zawsze marzyło mieć corsę b lub c sedan. To niesamowite unikaty (w europie słabo z nimi).
Opel Astra III sedan...^^Gliwice RLZ**
Schwabschreiber
Początkujący

Miejscowość: ^^Ożarów Mazowiecki City^^ Passat 2,0FSi Vectra 1,9cdti Clio 1,2

18 Lip 2007, 19:33

No nie jest wcale taki zły jak go opisałeś w pierwszym poście, widać co prawda że czas go nie oszczędził, ale widać także w nim ręke właściciela który dba o swój samochód pomimo jego zaawansowanego wieku i to się właśnie liczy najbardziej, bo samochód jest wart tyle i czasu, poświęcenia i miłości wkłada w niego jego właściciel...
Forum miłośników Dacii
AutoFotograf
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Góry Karpaty

25 Lip 2007, 15:50

Corsa A po liftingu rządzi - ja też mam, ale wersję 3d i to z samiusienkiego początku produkcji...

U mnie z ramą w porządku jeno blachy lecą

[link wygasł]

To jeden z nielicznych samochodów gdy delikatna stłuczka może mu wyjść na dobre.. :lol: Bynajmniej można mu odświeżyć lakier lakier...

[link wygasł]

Teraz śmiga elegancko i przyciąga wzrok świeżym lakierem... :P i blachami 8)
Milwan

26 Lip 2007, 19:17

A tak szczerze to nigdy jeszcze nie widziałem na żywo Corsy A w wersji sedan :)
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

30 Lip 2007, 09:50

TAK ONA WYGLĄDAŁA ROK TEMU JAK JĄ ZROBIŁEM ALE SIE ROZSYPAŁA I KILKA UDERZEN ZDERZAKIEM W KRAWĘZNIK I PO BŁOTNIKACH CAŁY PRZÓD REMONTOWANY
piotras1
Nowicjusz

14 Sie 2007, 01:16

Jak dla mnie super tylko biały kolor mi sie nie podoba. Czarny by sie lepiej prezentował. Daj troche fotek ze srodka.

Niewazne jakie ale jak masz kupione za swoja kase to zawsze warto sie pochwalic.
Ale autko fajne.
tihomax
Początkujący