A3ka-Wypadek a ponowna jazda?

18 Maj 2011, 22:35

Witam, mam maly dylemacik , mianowicie 2 lata temu mialem przykre zdarzenie moja Audi A3. Samochod zostal niemal ze skasowany, przez okres tych 2 lat zostal calkowicie odremontowany(mowie o budzie bo ona glownie ucierpiala i byla cienta) , odzyskalem od policji tydzien po wypadku karte pojazdu ubezpieczenie itp. autko bylo czerwone-jest czarne, a mam takie pytanko w sumie z czystej ciekawosci. Czy przy rutynowej kontroli przez policje bede jakos szczegolnie traktowany(mam na mysli czy autko bedzie zakodowane w ich bazie danych/komputerze jako skasowane) i czy beda je jakos szczegolnie i dokladnie ogladac...(jestem w 100% pewien ze autko przejdzie standardowy przeglad)
danielwie
Nowicjusz

Miejscowość: Wroclaw

19 Maj 2011, 07:32

Jak samochód bez żadnej perswazji pieniężnej przejdzie przegląd po kolizyjny to policja nic do tego nie będzie mieć przy kontroli.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Moto Awards 2021 - najlepszy samochód klasy wyższej
    Plebiscyt Moto Awards odbył się w tym roku już po raz czwarty, a o tym, które z nominowanych aut zdobędą nagrody w poszczególnych kategoriach decydowali czytelnicy w głosowaniu internetowym. W kategorii ...