A4 b7 1.8t 163km przebieg 278 000

15 Lut 2019, 00:04

siemka mam pytanie chce kupić fajną audi a4 b7 1.8t quatro 6 biegów zadbaną widać w dobrym stanie. Jade z mechanikiem zobaczyć jak sie to ma.
Moje pytanie jest taki - czy auto z przebiegiem bliskim 300 z góry jest skazane na to że osiągi bardzo spadną ? Czy ten silnik bardzo słabnie wraz z przebiegiem nie ukrywam chce aby miała swoją moc :) Auto widać w dobrym stanie sprowadzone ze Szwecji
kubacz00
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 10 2000
Auto: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0tddi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

21 Lut 2019, 20:14

300kkm jeśli prawdziwe to jest nic, ma prawo niedomagać osprzęt typu turbo/przeplywka/czujniki, sam silnik jesli prawidlowo eksploatowany to zrobi drugie tyle, nie patrz na przebieg bo tutaj mozesz miec oryginalny a zobaczysz drugie ktore ma 160 i drugie 160 w pamieci
Raziel11
Stały forumowicz

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Wałbrzych
Prawo jazdy: 21 03 2016
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1P / Cupra R
Silnik: 1.6 MPI / 2.0 TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tablica rejestracyjna przypisana do samochodu
    Na początku roku czyli dokładnie 31 stycznia 2022 zaczęły obowiązywać przepisy pozwalające na pozostawienie aktualnych tablic rejestracyjnych samochodu przy zmianie właściciela i niezależnie od regionu polski. Aktualnie kupując ...
    Urwana świeca zapłonowa NGK przy próbie odkręcenia
    Witajcie, dopadł mnie problem urwanej świecy NGK chciałem wymienić wczoraj świece w moim Voyagerze z silnikiem 3.3 i w tylnej głowicy środkowa świeca została ukręcona. Pozostałe dwie odkręciły się bez większych problemów ...