Pakiety S-line Audi A6 C6

28 Lut 2019, 00:03

Witam.
Mam pytanie odnośnie pakietów s line w audi a6 c6. Otóż wiem ze jest po prostu s line czyli wnętrze, podwójny s line czyli wewnętrzny i zewnętrzny pakiet no i mam pytanie czy jest potrójny s line. Jeśli coś źle napisałem to poprawcie mnie, z góry dzięki.
Daniellix00
Obserwowany

28 Lut 2019, 10:48

Daniellix00 napisał(a):mam pytanie czy jest potrójny s line
Moim zdanie nie ma takiego pakietu. Podwójny pakiet to S-line Plus.

Tu trzeba pamiętać że na wlepce serwisowej fabryczny S-line miał kod E4J, a standardowe wersje w tym samym miejscu mają E0A. Po nim możemy rozróżnić czy auto fabrycznie wyszło z takim pakietem. Jak okaże się że jest E0A to znaczy że ktoś sam sobie dokładał pakiet.
Inne kody które definiują pakiet S-line to np. WQY, WQZ, WQS (pakiet S-line Plus), PQD (pakiet zewnętrzny S-line), WQX (pakiet zawieszenia S-line).
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

28 Lut 2019, 12:48

za tymi S-Line w Audi to nie nadążysz, mamy pakiet wew a też różne mody, w jednym kierownica w drugim nakladki na progi w trzecim fotele a w 4 wszystko na raz. dziwne to
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak hybrydy oszczędzają paliwo?
    Samochody ze spalinowo-elektrycznym napędem hybrydowym zyskują coraz większą popularność. Dzieje się tak w dużej mierze dzięki nawet o połowę mniejszemu niż w przypadku pojazdów konwencjonalnych zużyciu paliwa, a zatem ...
    Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso
    W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...