Po prostu nie oferuje wg mnie tyle aby kosztowało aż tyle, a nierzadko więcej od BMW czy Lexusa pomiędzy, którymi się zastanawiałem. Środek całkowicie mnie rozczarował, jeździ jak normalne auto bez rewelacji podsterownie, a jedyny plus to elastyczność silnika z turbiną.
Jednak jak zrobiłem sobie koszyk części to okazało się, że Audi wcale takie tanie nie jest i wyszło drożej nawet od Lexusa w częściach, a nie policzyłem delikatnego przedniego zawieszenia.
No i głupio skonfigurowane wyposażenie większości egzemplarzy - w 90% ogłoszeń napisane jest S-Line, gdzie koło tego nawet nie stało, radio z supermarketu, korbki z tyłu, szmaty na fotelach zestawione z automatyczną klimą. W dodatku marna jakość i faktura plastików. Takiego oszczędzania nie było w Lexusie, dlatego go wybrałem, który jest o klasę lepiej wyciszony.
Jednak jak napisałem musisz się przejechać, bo akurat Tobie przypasuje. Np BMW mnie odepchnęło wnętrzem, które lepiej wygląda na zdjęciu (odwrotnie jak w Lexusie) i popularnością.
Ostatnio miałem porównanie Saaba 9-3 1,9TiD/150KM i Audi A4 B6 1,9TDI 130KM i też mnie uświadomiło, że nie kupiłbym Audi. Oczywiście świeżo upieczony właściciel ostro mówił, że to S-Line pokazując znaczek na grillu, a zderzaki z czarnymi dokładkami od spodu i brak nakładek na dolnej części drzwi
![Mr. Green :mrgreen:]()
Jednak miał błysk zazdrości w oku na Saaba jak usłyszał ile kosztował
![Wink ;)]()