Witam interesuję mnie auto które nie było by zbyt drogie w eksploatacji czyli naprawy na rok +/- 600-1000 zł nie więcej bo mnie nie stać. Jestem świeżo po prawo jazdy jednak chciałbym coś komfortowego. I najlepiej żeby auto było albo z małym spalaniem albo w gazie. Moje typy: Vectra B Astra G Passat B5 Audi A4/A3
Nie chcę Cie martwić ale od razu po kupnie musisz zrobić pakiet startowy czyli trzeba mieć ok 1000zł. Na forum nikt nie jest jasnowidzem i nie powie Ci czy zmieścisz się w rok z naprawami za max 1000zł. Z tych co wymieniłeś najlepszym wyborem będzie Astra 1.6 8v + LPG. Bardzo tanie części, mało awaryjny samochód.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
SKODA Octavia III generacji to synergia mocy i oszczędności Trzecia generacja SKODY Octavii to festiwal mocy. Przyszły użytkownik ma wybór spośród ośmiu nowoczesnych silników benzynowych TSI i wysokoprężnych TDI Common Rail. Pomimo dużej skali mocy, aż do 180 ...
Vectra sprawdza sie dobrze na trasie i nie tylko, silnik 2.0 DTi pali 5-6 l/100km, jest wygodne i dynamiczne. Wersje od 99r nie mają już problemów z korozją.
Bdb pomysł. Diesel pali 1/2 mniej niż silnik z LPG o porównywalnej pojemności. Badania techniczne tańsze o 60 zł. A jak sie ma dojście do tańszej ropy to juz wtedy bajka
Hmn pytałem się kumpli i zdecydowałem się że do moich potrzeb najlepszy będzie Opel Astra G w gazie tylko jaki silnik ? Przydałoby się chcociaż te 100 koni tylko nie wiem jak 1.8 znosi gaz. A dizlów się boję bo na zimnie mi nie odpali i często okazuję się skarbonką.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.