Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
utracjusz napisał(a):Dlaczego pospolite audi w dieslu?
utracjusz napisał(a):Jestem pewny, że szybko się znudzę autem, a sprzedać taką alfę jest co najmniej ciężko.
utracjusz napisał(a):Masz sporo racji, ale zapomniałem dopisać, że auto będzie głównie użytkowane na trasach po ok. 200km, więc raczej benzyna odpada - taki Lexus weźmie około 10 litrów, na 100km a Audi 6 litrów na 100km
utracjusz napisał(a):Bardzo podoba mi się wygląd A6, lecz obawiam się, że może być za duże dla mnie(jestem studentem, jeżdżę z reguły sam).
Będzie to moje pierwsze auto(niemniej nie pierwsze doświadczenie za kółkiem).
Co o tym sądzicie?
utracjusz napisał(a):Zatem w tym momencie zostaje s60 i A4 B8.
utracjusz napisał(a):Co do kosztów utrzymania, to raczej ciężko ciężko znaleźć takiego trupa, żeby co rok wkładać 10 tysięcy.
utracjusz napisał(a):Auto zamierzam kupić z pewnego źródła, raczej jakiś salon Audi w DE, jeśli będzie trzeba to dołożę coś do budżetu - wolę na starcie wydać więcej i później mniej włożyć.
szybki napisał(a):Spokojnie możesz dołożyć lexa is mk2. Jak będziesz konkretnie zainteresowany wiedzą a nie wyżej opisanymi plotami na jego temat to dawaj na PW.
utracjusz napisał(a):Co do kosztów utrzymania, to raczej ciężko ciężko znaleźć takiego trupa, żeby co rok wkładać 10 tysięcy. Jednorazowo może i tak, ale przecież po regeneracji turbo, czy wtrysków ma się spokój na jakiś czas.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI