Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wiek nie jest czynnikiem, który wpływa na cenę instalacji. Liczy się konstrukcja silnika, liczba cylindrów, podzespoły, użyte do zbudowania całości.Ligo napisał(a):Ile kosztuje LPG do tak starego auta?
paliwo to jedno, ale jesteś świadom wyższych kosztów eksploatacji a4? Do tego w powyższym egzemplarzu mamy silnik o dość kontrowersyjnej opinii (osiągi takie sobie, a jego znaną wadą techniczną jest spory apetyt na olej silnikowy).Ligo napisał(a):Aktualnie mam Audi A3 8L i nic się z nim złego nie dzieje, ale chciałbym kupić jakieś oszczędniejsze autko bo za niedługo czekają mnie studia
Ligo napisał(a):Aktualnie mam Audi A3 8L i nic się z nim złego nie dzieje, ale chciałbym kupić jakieś oszczędniejsze autko bo za niedługo czekają mnie studia
Ligo napisał(a):BMW E90, BMW E60, Audi A4 B8, Opel Insignia, czy może lepiej kupić również IMHO ładną Skodę Octavie III? Dodam, że te 40K to jednak granica kwoty, jaką chcę wydać na samochód.
Ligo napisał(a):no dobrze ale np BMW E90 za 30k + 10k i mam z głowy wydatki większe?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
do 2008Invi napisał(a):Głupie a4b7 potrafi kosztować 35k a było robione do 2007
Invi napisał(a):Co to jest 10k jeśli do wymiany rozrządu w dieslu trzeba silnik wyjmować
Był kiedyś film na yt, gość kupił e91 za 25, włożył 25 i jeszcze by się przydało
E:[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Bartolekk napisał(a):gdzie producent co innego mówi i które mijają się z rzeczywistością
szybki napisał(a):wklejaj sobie filmiki ale takie które coś pokazują
Invi napisał(a):Co to jest 10k jeśli do wymiany rozrządu w dieslu trzeba silnik wyjmować
Invi napisał(a):Był kiedyś film na yt, gość kupił e91 za 25, włożył 25 i jeszcze by się przydało
Ligo napisał(a):BMW E90, BMW E60, Audi A4 B8, Opel Insignia, czy może lepiej kupić również IMHO ładną Skodę Octavie III? Dodam, że te 40K to jednak granica kwoty, jaką chcę wydać na samochód.
Bartolekk napisał(a):Skoda Octavia do znalezienia - ja się nie zgadzam z tym o czym mówi Ossy, Focus tez spoko czy Astra J
szybki napisał(a):W tym przypadku Invi ma 100% racji w e90 wydanie 25k na serwis nie jest czymś nadzwyczajnym.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI