REKLAMA
Witam. Przepraszam ze zostawilem ten temat ale nie mialem kompletnie czasu. Samochod jaki kupilem to audi S6 c5 z silnikiem 4.2 V8 auto kupilem bez gazu razem z zamontowaniem gazu na jednym ale podwojnym reduktorze wyszlo mnie 23 tys. Jezdze glownie trasy i zrobilem juz tym autem okolo 1.5 tys km srednie spalanie to okolo 14-16 l gazu. Zaznaczam ze latam glownie trasy przy obecnej cenie gazu kosztu paliwa sa smieszne jak dla mnie. Co do auta ktore kulilem napewno byl robiony tylny zderzak i ma delikatne przerysowanie na przednim ale czego oczekiwac od auta z 2000r. Zostalo mi ponad 12 tys na jakies naprawy z czego hamulce (klocki i tarcze) oraz zawieszenie sa nowe. Za rozrzad dalem okolo 3 tys zlotych wiec nie ma zle bo w a6 c5 2.4 v6 dalem 2.5 tys. Jestem mega zadowolony z tego auta. Co do czarnych foteli recaro skorzanych trzeba sie przyzwyczaic, ale powiem jedno jazda tym autem to czyszta przyjemnosc, gdy chcemy przyspieszyc czy wyprzedzic nie ma zadnych problemow i towarzyszy nam piekny dzwiek V8 jesli aie jedzie autostrada 15 spalanie na komputerze pokazuje 11-13 l i jest bardzo cicho w aucie.
Co docspalania zaznaczam ze sprawdzone na stacji a nie tylko wedlug komputera. Tak wgl to komputer przeklamuje o 1L w gore.