REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):Podejście do rekrutacji pracowników to typowe korpo, choć trzeba przyznać, że pytania przez tel, a później na rozmowie ciekawe
to w moim przypadku było bardziej standardowo - babeczka przez tel pytała o silnik Wankla i w jakich montowali autach, jak sprawdzić uwaloną UPG i dwumas, co jest dla mnie ważne przy oglądaniu aut ze znajomymi i czy miałem wyrzuty sumienia przy drastycznych negocjacjach cenowychdzida napisał(a):Mnie nic nie zadziwi jak miałem na rozmowie o prace (elektroenergetyka) z grupą kandydatów zaplanować akcję ratunkową i zmniejszającą skutki ekologiczne po uszkodzeniu 2 tankowców koło wyspy oddalonej o 6h
za skupowanie aut jednak najczęściej odpowiadają dość przypadkowe osoby, więc czasami nie pyknieBarol napisał(a):Ja pamiętam jak na wiosnę oglądaliśmy z kolegą Vectre C z ASO Fiata,wiem wiem co mówię że często można u nich trafić dobre auto ale w tym przypadku było inaczej,auto na miejscu okazało się niewypałem za dość wygórowaną cenę i osoba odpowiedzialna za jego sprzedaż nic o nim nie wiedziała