Serwis RENAULT - Jelenia Góra, dramat.

07 Paź 2018, 18:05

Witam,
chciałbym przedstawić moją sprawę z autoryzowanym serwisem Renault. Mianowicie lakiernicy moim zdaniem, którzy zrobili mi auto spartaczyli swoją robotę. Bruzdy, zważony lakier, linie, kropki itp.

Chciałbym prosić o pomoc co mogę z tym zrobić, gdzie się udać? I czy to prawda co powiedzieli, że w takim kolorze zderzaki są już nie dostępne i zamawiali je ( chyba czyste ) po czym malowali. Czy powinni wymienić zderzak na seryjnie nowy?

Moje auto to : Renault Fluence Limited 1.6 2015r. Kolor srebrny.
W przyszłości jak przyszłoby mi sprzedać auto w tym stanie to nabywca od razu zauważy takowe niedoskonałości.

Serwis RENAULT - Jelenia Góra, dramat.Serwis RENAULT - Jelenia Góra, dramat.
DawidMac
Nowicjusz

Zdjęcia: 9

07 Paź 2018, 18:43

DawidMac napisał(a):Czy powinni wymienić zderzak na seryjnie nowy?

Przecież masz nowy zderzak :mrgreen: Zderzaków chyba w żadnej marce nie ma w docelowych kolorach, malowane są w serwisach. Niech malują jeszcze raz.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

07 Paź 2018, 20:28

Może i powinienem pójść prosto do serwisu, ale jest jeszcze jeden problem, ten zderzak trafił już do poprawy, bo za pierwszym razem wydali auto, gdzie źle dobrali mieszankę... Aż nie chce się znów tam jechać... Poprostu nie do wiary.
[link wygasł]
DawidMac
Nowicjusz

Zdjęcia: 9