Witam, chciałbym przedstawić moją sprawę z autoryzowanym serwisem Renault. Mianowicie lakiernicy moim zdaniem, którzy zrobili mi auto spartaczyli swoją robotę. Bruzdy, zważony lakier, linie, kropki itp.
Chciałbym prosić o pomoc co mogę z tym zrobić, gdzie się udać? I czy to prawda co powiedzieli, że w takim kolorze zderzaki są już nie dostępne i zamawiali je ( chyba czyste ) po czym malowali. Czy powinni wymienić zderzak na seryjnie nowy?
Moje auto to : Renault Fluence Limited 1.6 2015r. Kolor srebrny. W przyszłości jak przyszłoby mi sprzedać auto w tym stanie to nabywca od razu zauważy takowe niedoskonałości.
Może i powinienem pójść prosto do serwisu, ale jest jeszcze jeden problem, ten zderzak trafił już do poprawy, bo za pierwszym razem wydali auto, gdzie źle dobrali mieszankę... Aż nie chce się znów tam jechać... Poprostu nie do wiary. [link wygasł]
Moc zamknięta w żelu Pierwsze powstały jeszcze w połowie ubiegłego wieku. Obecnie znajdują coraz szersze zastosowanie także jako akumulatory samochodowe. Choć po dziś dzień niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić elektrolitu w innej postaci ...
Czarny czy biały? odpowiednie kolory ubioru dla motocyklistów Część zdarzeń drogowych i wypadków z udziałem motocyklistów jest związana z trudnością w zauważeniu przez kierowców tych uczestników ruchu na drodze. Kluczowa jest oczywiście wielkość motocykla, ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.