Eeeeeeeeee taaaam!!! Ja myślałem że wyskoczysz z wariatorem faz rozrządu, czy z jakimiś nieszczelnościami, a to rygielek od wlewu paliwa
![Mr. Green :mrgreen:]()
. Nie bardzo na to czekałem ale z tego co pamiętam dostęp jest z bagażnika, trochę nie wygodny ale wymiana prosta. Powinieneś poradzić sobie sam bez większych problemów
![OK :ok:]()
...
Osobiście tego nie robiłem ale pamiętam taki dzień gdy wpadłem do ziomka który miał dokładnie AR 156 1.8 TS sedan 1998r. i wyjmował ten zamek żeby coś tam z nim w domu zrobić. W między czasie sobie gadaliśmy, zajęło mu to pare minut, umówiliśmy się za godzinę gdzieś-tam (3 KM od jego domu), więc ja pojechałem sobie na papu, a on zdążył zjeść u siebie w domu i założyć ten bajer bo za godzinę jak się spotkaliśmy to już wszystko było cacy. A typ nie znał się specjalnie na samochodach, po prostu był takim "majsterkowiczem domowym".
Dwie śrubki, absolutnie nie ma się czego bać. Tyle teorii, jak masz sprawne ręce i trochę zdolności majsterkowicza to możesz JUŻ zaczynać. Jeszcze wrócisz i będziesz się śmiać że Nas o to zapytałeś
![OK :ok:]()
. Zobaczysz
![Wink :wink:]()
.
Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()
.