REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KamilMilkowski napisał(a):np. opel signum?
[ Dodano: Czw Sie 13, 2009 17:35 ]
chyba nie powiesz mi że to sedan, kombi ani że to nie jest auto luksusowe.
[ Dodano: Czw Sie 13, 2009 17:36 ]
tak samo renault vel satis.. moim zdaniem nieudane pomysły.
KamilMilkowski napisał(a):dobrze powiedziane "charakteryzuje" ale od każdej reguły są wyjątki jak te dwa i bez cienia wątpliwości są to limuzyny. Takie było założenie konstruktorów, którzy znają się na rzeczy i w pełni świadomi tworzyli limuzyny o zakończeniu hatchbacka. to że nie pociągneli blachy o 10cm na dup\ce nie zmienia tych aut. To tak jakby powiedzieć że audi a4 kombi w mocno podrasowanej wersji nie jest samochodem sportowym. Tylko dlatego że jest pięcio drzwiowe. Lub lancer też 5drzwi. Ale auta w 100% sportowe ;] Ale mimo wszystko uważam że to był niewypał z tymi limuzynami.
[ Dodano: Sob Sie 15, 2009 02:42 ]
bo sportowe to tylko coupe nie? a limuzyny tylko sedan? bzdura na rosorach za przeproszeniempozdrawiam forumowiczów
[ Dodano: Sob Sie 15, 2009 03:05 ]
A i kolega powinien dodać do wypowiedzi swojej hatchback, kombi. Albo zostawił wyłącznie sedan. bo z liftbackiem to był taki sam wynalazek jak z hatchbackiem tylko w innych czasach. Ja powszechnie uważam że jeśli limuzyna to wyłącznie sedan. Inne typy nadwozi również mogą być luksusowe ale to już jakby nie będzie dla mnie limOo :]
KamilMilkowski napisał(a):Ta wypowiedź odbiega znacznie od sensu zaczętej rozmowy. Bo nikt nie wątpi że opel signum czy renault vel satis są to limuzyny w 100% Tak samo jak lancer evo x to samochód sportowy w 100%. Pomimo ze te pierwsze dwa samochody to hatchbacki a evo to sedan. Tak więc nie wiem ocb. ale tak czy siak są to limuzynypozdrawiam