nie no bez przesady z tym parkingiem strzeżonym, chociaż jakbym miał koło sibie to czemu nie...
Otóż ja mam podobna sytuacje: wąska uliczka, domek jednorodzinny i garaż w którym mieszczą się same małe auta, a obecnie zmieniam samochod na patrola i również nie chce żeby coś się z nim działo jak będzie stał pod domem.
Z tego co się orientowałem to można to załtwić na kilka sposobów, albo tak jak pisałeś zlecić jakiś monitoring itp , albo jest druga opcja kupić atrapy kamer + fotokomórkę i tabliczke obiekt monitorowanyi sądzę ze nawet Ci co będą jedynie chcieli popatrzeć na Twoje auto to widząc migającą diodę kamery, zapalające się światło i napis obiekt monitorowany będą mieli dość oglądania
Ogólnie to jest chyba najtańsze wyjście, lecz jak wiadomo nie gwarantuje 100% zabezpieczenia, bo jak już ukradną to nie masz, żadnego filmu ani nic, ale kto się pokusi o takie coś widząc solidnie zabezpiczeony dom
jak będziesz coś wiedział więcej o tym monitoringu ile kosztuje co i jak albo coś innego wymyślisz to dawaj tutaj, z chęcią przeczytam
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...