Osobiście agresywnym autkiem a takiego wiele osób szuka to mazda 3 zwłaszcza ta nowa albo stara wersja z przyciemnianymi na czarno światłami z tyłu. tak to przyznam ciężko mi znaleść agresywny model auta które jest w zasięgu do 40tysi np. 4 letni
[ Dodano: Czw Lip 23, 2009 01:26 ] jeszcze przepiękny nowy seat ibiza wersja sport po prostu miodek
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Audi z napędem hybrydowym - A6, A8 oraz Q5 Audi wyznacza nowe standardy w technologii hybrydowej. Już w 1989 roku marka udowodniła swoje kompetencje w wykorzystaniu technologii hybrydowej dzięki projektowi technologicznemu - Audi duo. Pierwszy model produkcyjny - ...
Peugeot 406 Coupe- cena ok. 20-22 tys, MG ZR- cena ok. 20 tys, Honda Prelude ok. 14 tys, mówię oczywiście o modelach używanych. I nie wiem dlaczego, ale mam coraz większe przekonanie do MG ZR, podobno całkiem udany samochód.
............-----Shake Your Blood-----..............
nowy fiat bravo przyjemny wózek, poruszam sie nim na codzien.silnik 150KM jest rzezki.ja mam 120KM.do tego aluski, ciemne szyby i ładny tłumik koncowy.
Volkswagen Scirocco 2008, to także naprawdę agresywne auto za w miarę przyzwoite 100 tys. zl [ nowy - używany napewno jest tańszy ], jest to dużo pieniędzy owszem ale za to auto, można nazwać to korzystną ceną . Bo równie dobrze możesz kupić Porsche za 200 - 300 tys . czy Mercedesa od AMG za 500 - 600 tys . złotych . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.