REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Przegięcie dołożysz trochę i będziesz miał pasujące radio na androidzie z dużo większą możliwością konfiguracji i darmowymi aktualnymi mapami choćby google.88edmaster88 napisał(a):W aso uzyskałem informacje że można kupić kartę sd z nową nawigacją za około 800! Zł
Ja tego radia nie znam więc ciężko mi tu coś podpowiedzieć ale przypuszczam że to nie będzie alpnie tylko jakieś inne i ogólnie będziesz miał problem z aktualizacją tej mapy.88edmaster88 napisał(a):No właśnie z tego co wiem to jest pierwszy model fabryczny z nawigacją do hondy insight, musiał bym wyjąć radio żeby zobaczyć jakaś tabliczkę znamionową bo z zewnątrz nic nie ma.
Słabo i jeszcze tyle kasy chcą za taką mapę ;/88edmaster88 napisał(a):Jedyną odpowiedź jaką uzyskałem to to, że najnowsze mapy są z 2018r.
Powinieneś je wyciągnąć i sprawdzić docelowe wymiary kieszeni w której siedzi to radio. Przypuszczam ze będzie to typowe 2DIN. Zewnętrzne ramki zawsze trochę mogą się różnić ale jak by coś nie pasowało to pewnie można kupić osobno maskownicę do tego modelu pod typowy rozmiar 2DIN.88edmaster88 napisał(a):radio o wymiarach 190X110mm?