GPS

15 Sie 2011, 20:03

Witam chciałem dziewczynie sprawic prezent w postaci nawigacji samochodowej, jednak kompletnie sie na tym nie znam :(

poradzcie cos w tym temacie zaproponujcie jakies w miare konkretnego i w miare niedrogiego GPS
rossiNH
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

15 Sie 2011, 20:07

niedrogiego to znaczy jaka cena?
bo wiesz ludzie mają różne odczucie "niedrogości"
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

15 Sie 2011, 20:10

nie no myslalem 200 zł max

generalnie wiesz chcialem jej sprwaic jakis prezent niedawno zakupila samochod i mysle ze na pewno sie jej to sprzyda

i chcialem co max wlasnie do 200 zł

aczkolwiek jesli a 200 zł kupie tylko jakis szajs to wole kupic co innego ale juz porzadnego

rozumiesz?
rossiNH
Nowicjusz

15 Sie 2011, 20:28

[link do oferty na Allegro wygasł]

polski [link do oferty na Allegro wygasł]

takie cos np znalazlem na szybkiego na allegro
rossiNH
Nowicjusz

15 Sie 2011, 20:33

za 200 to nie widze możliwości posiadania nowej w pełni legalnej dobrej navi, niestety więc albo używka, albo pirat, cóż wybór należy do Ciebie
dużo możesz poczytać na my-navia.pl tam masz opisy różnych rzeczy,
za tą kasę jednak rozglądnął bym się za używanym sprzętem, i to wcale nie wielkich rozmiarów ;)
do AutoMapy 3,5 calowy wyśietlacz wystarcza, a dobry odbiornik to podstawa, :wink:
sam program nawigacyjny jest ważny ze względu na dokładnośc i siatkę dróg, na tym polu na razie AM nie ma zbytniej konkurencji, do tego dobre ustawienie po instalacji (żebyś nie wylądował w środku pola z ziemniakami :mrgreen: ) i jazda :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

16 Sie 2011, 14:31

Pisałem już w jednym temacie napiszę i tutaj. Za te pieniądze możesz mieć ciężko o legalną mapę i w miarę chociaż ogarnięty sprzęt. Dziś widziałem jeszcze w Biedronce navi firmy GoClever z AutoMapą 6.8 na Polskę za 219 zł. W tej cenie z licencją na mapę chyba nic lepszego nie znajdziesz. Sprzęt ma 5" wyświetlacz więc już w miarę.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

28 Sty 2020, 12:40

Lokalizator przeznaczony do profesjonalnego zastosowania, polecany dla detektywów. Energooszczędny lokalizator GPS, który nieprzerwanie pracuje przez okres jednego miesiąca. Zawiera niezbędne narzędzia, jak alarm ruchu, czujnik zmiany oświetlenia i nasłuch otoczenia. Produkt firmy z-Track.Lokalizator GPS polecany dla firm detektywistycznych, ale również do prywatnych zastosowań. To niezwykle wydajne urządzenie pracuje nieprzerwanie przez okres miesiąca czasu. Posiada baterię o pojemności 6 000 mAh. Zaawansowana technologia czyni z tego lokalizatora GPS najlepsze narzędzie na rynku do śledzenia mienia.
robzatorski
Nowicjusz