Aktualizacja systemu Kia Sportage 2016r

06 Maj 2020, 16:07

Witam,
Mam pytanie czy do Kia Sportage z roku 2016 jest jakaś aktualizacja systemu? Bo z tego co zauważyłem obecna generacja ma połączenie Android Auto i jestem ciekawy czy do poprzedniego modelu też można wrzucić.
Szczeciniak
Nowicjusz

Miejscowość: Obecnie Trójmiasto
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Kia Sportage
Silnik: 2.0 CRDi 186KM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2016

06 Maj 2020, 17:30

A jaki tam masz system w tej nawigacji? Jak nie masz androida to raczej nie będziesz mógł korzystać z AA. Co do aktualizacji nawigacji to możesz spróbować sprawdzić na tej stronie mapnsoft.com/kia/
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

07 Maj 2020, 08:13

Rokiko napisał(a):A jaki tam masz system w tej nawigacji? Jak nie masz androida to raczej nie będziesz mógł korzystać z AA. Co do aktualizacji nawigacji to możesz spróbować sprawdzić na tej stronie mapnsoft.com/kia/

O teraz dałeś mi zagwostę aż zobaczę jaka tam wersja jest systemu bo szczerze nie mam pojęcia. Na bank Androida to nie ma w takim razie będzie nici. Ale dziękuję za podpowiedź odnośnie aktualizacji samej nawigacji :)
Szczeciniak
Nowicjusz

Miejscowość: Obecnie Trójmiasto
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Kia Sportage
Silnik: 2.0 CRDi 186KM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele?
    Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
    Mazda MX-5 - samochód do driftu
    Ciekawie prezentuje się również Mazda MX-5, szczególnie jej druga generacja o oznaczeniu NB. To niewielki, tylnonapędowy kabriolet, którego największymi zaletami są niska masa i rozsądne ceny. Auto kupimy ...