Tak się zastanawiam nad tym dieslem i dalej nie jestem przekonany, że dla mnie byłby to dobry wybór. Wydaje mi się, że więcej bym stał i chłodził turbinę niż jeździł. Decyzja czy diesel czy benzyna pozostaje jak na razie otwarta.
Ta zadbana czerwona już nieaktualna. Znalazłem coś takiego z gazem: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Warto pojechać na oględziny?
Ciekawe czy gaz montowany w Niemczech czy przez handlarza pod sprzedaż. Z tyłem coś było (ten wieś zderzak i "chromowana" listwa na klapie bagażnika). Inna sprawa, że trochę tanio ceni. Ja rozumiem, że nie jest to zbyt chodliwy temat, ale bez przesady
Toyota Supra - pięć generacji Toyota zaprosiła właścicieli oraz największych fanów klasycznych modeli Supry na zamkniętą imprezę z udziałem Tetsuyi Tady, twórcy Supry piątej generacji. Główny inżynier najnowszego sportowego coupe ...
Zaparowane szyby w samochodzie - jak nie widzisz nie jedź! Zaparowane szyby w samochodzie to częste zjawisko w okresie jesienno-zimowym. Wielu kierowców bagatelizuje ten problem i rusza z miejsca, zanim szyby staną się przejrzyste. Ograniczona widoczność może jednak prowadzić ...
No niestety ciekawych 147 brak na śląsku,u mnie na mieście niedawno była do wzięcia jedna od alfoholika,podłubana na bodajże 150km,rocznik coś koło 2000 tylko cena trochę wygórowana bo prawie 12k.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.