pieprzenie taksówkarskie bez konkretów
Gdybyś miał chociaż odrobinę doświadczenia to zauważyłbyś na czym stoi twoja ukochana marka.
a propos porównajcie ceny Alf i Opli zjednego rocznika na portalach niemieckich
Opel to też nie jest jakiś szczyt techniki ale zawsze to lepsze od tego pierwszego.
Alfa 156 to nie klasa premium
No dopiero przecież pisałeś, że to dla ludzi z kasą i klasą, to teraz niby już dla plebsu?!
proponuje porównać do łuszczących się włączników klawiszy w królewskim Passacie
Passat to może nie jest prestiżowe auto, ale w przeciwieństwie do alfy tego trochę jeździ po Polskicj drogach, a to najlepszy test wytrzymałości dla samochodu.
Rodney mądralo cześci eksploatacyjne się wymienia tak samo jak wyrąbane wahacze w Audi, Vwagenie po roku eksploatacji na naszych drogach - a to nieraz raptem 20-30tys. km
Bullshit. Zawieszenie może i jest w audi bardziej awaryjne od innych samochodów z tego okresu, ale nie jest to zaraz nie wiadomo co. Mój znajomy ma A6 z 99 i zawieszenie wymieniał tylko raz - w 2011 po przejechaniu 500k km - więc to jest bardziej stereotyp który nie pasuje do wszystkich egzemplarzy, a AR nawet 300k km by nie wytrzymała, a co dopiero mówić o zawieszeniu.
toś może był nieobecny - jak skarżyli się ludzie na paroletnie Merole na których kwitnie ruda
albo jak na lawetach wiozą VW/Audi 2.0TDI bo silniki się zbiesiły
Ja tutaj nic nie wspomniałem o wyżej wymienionych markach. Chcesz mieć samochód z klasą - kup ponad 40 letniego Shelby GT500 z nowymi bebechami i po całkowitym remoncie. Wtedy pogadamy jeszcze o klasie.
Nie jestem fanem audi, vw czy jakiejś innej firmy.
Koniec moich wypowiedzi w tym wątku - chcesz sobie ze mną podyskutować, to od tego jest PW.