Ja bym wybrał Leganze gdyż auto komfortowe na dłuższe trasy,dużo nie pali,mieliśmy takie w rodzinie i zero problemów. Co do Chairmana to bym go sobie odpuścił bo to auto egzotyczne u nas i ciężko jest o części blacharskie (podczas wypadku jedyna opcja to jego sprzedaż). Ja w tej kwocie porozglądałbym sie za czymś takim: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] linki tylko przykładowe.
Octavia to inaczej VW tylko w innym opakowaniu,niektórzy narzekają na mało miejsca z tyłu ale ja nic takiego nie zauważyłem mimo że mam 185cm wzrostu i pare razy zdarzało sie jeżdzić nią z tyłu.
Nie tyle mało miejsca co niewygodę. Oparcie jest bardzo pionowe ,a kanapa za krótka i źle wyprofilowana. Miałem okazję jezdzić tym przez tydzień, parokrotnie z tyłu-masakra.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
BMW Concept Active Tourer - więcej przestrzeni dla innowacji BMW Concept Active Tourer pozwala na rzut oka na kolejne innowacje, jakie czekają samochody kompaktowe z segmentu premium. W tym projekcie BMW prezentuje całą paletę pionierskich rozwiązań przewidzianych do zastosowania we ...
Dlatego polecam benzynę w ubogiej wersji. Najczęściej psują się bajery w stylu czujników deszczu itp. no i w dieslach wiadomo turbina + wtryski. Kupując np. 1.6 czy 2.0 w bazowej wersji wyposażeniowej otrzymujesz komfortowy i bezpieczny samochód o prostej konstrukcji(wolnossące długowieczne silniki i proste, wytrzymałe zawieszenie).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.