diddy79 napisał(a):Kolego. Ja nie neguję Twoich wyborów motoryzacyjnych więc prosiłbym o odrobinę poszanowania dla moich.
Wyraziłem jedynie swoją opinie odnośnie alfy 159. Braku poszanowania dla Twoich wyborów motoryzacyjnych tu nie dostrzegam
diddy79 napisał(a):Więc jeżeli nie masz nic ciekawego do dodania i powielasz stereotyp - wujek miał alfę i mu się psuła, więc alfa jest do bani - to daj sobie pokój.
Mam wiele ciekawych informacji do dodania, nie powielam stereotypów tylko przekazuje informację, które uzyskałem od bardzo kompetentnej osoby, która przerobiła więcej alf niż Ty widziałeś
diddy79 napisał(a):Co do pozycjonowania alfy w segmencie premium to proponuję zdefiniować najpierw markę premium
Nie chcę tworzyć off topa więc nie będę wdawał się w sprzeczki co jest premium a co nie jest. Lecz moim zdaniem alfa nie była, nie jest i prawdopodobnie premium nigdy nie będzie z wielu względów.
diddy79 napisał(a):Więc jeszcze raz kolego, jeżeli nie masz nic do powiedzenia to zamilcz i nie siej fermentu który nic nie wnosi.
Co miałem do powiedzenia to napisałem Autor tematu prosił o opinie odnośnie wyżej wymienionego modelu. W dobrej wierze swoją opinię wyraziłem by uchronić go od w moim mniemaniu niezbyt trafnego zakupu
Wypisałem szereg usterek tego samochodu, które raczej trudno uznać za wyssane z palca. Takie są fakty niestety i czy będziesz się sam oszukiwał czy tez nie to niczego nie zmieni.
Forum motoryzacyjne to miejsce skupiające fanów motoryzacji. Musisz pogodzić się z tym, że udzielający się tu forumowicze mają różne zdanie na temat rozmaitych marek. Nie konieczne pokrywające się z Twoimi wywodami
Może lepiej było pozostać na forum wzajemnej adoracji- alfaholicy, zaoszczędził byś sobie trochę nerwów
Swoja drogą kilka lat temu wielu uzytkowników alfowego forum bardzo zyskało w moich oczach. Byłem zainteresowany kupnem GTV bądź fiata coupe. Otrzymałem konkretne odpowiedzi odnośnie kapryśności tych modeli. Uświadomiono mnie, że to raczej samochody hobbystyczne, nie do codziennej eksploatacji.
diddy79 napisał(a):PS. Właśnie zachowałem się jak typowy fanatyk za co wszystkich najmocniej przepraszam
Dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę pozdrawiam kirin88
mike1735 napisał(a):wyluzujcie trochę
Ależ ja jestem jak najbardziej wyluzowany. Wyraziłem jedynie swoją opinie, do której mam pełne prawo. Niestety diddy79 ma z tym jakiś problem.