Alkomat - czy warto kupić?

20 Kwi 2017, 21:33

warto zainwestować w alkomat ale lepszy a nie taki jednorazowy. Ja ze swojego doświadczenie mogę polecić alkohita x6. Sprawdza się
mazi88
Początkujący

Miejscowość: Kuźnia

30 Kwi 2017, 17:36

Chyba Alkohit X5, ewentualnie nowszy X8. A w to, że się sprawdza nie wątpię. Ostatnio te alkomaty zbierają dobre recenzję. Jeden nawet wygrał testy z alkomatem policyjnym.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

02 Mar 2020, 18:55

Niedawno zakupiłem ten alkomat ---> alkomat al 8000 plus. Polecam, jestem zadowolony i cena przystępna ;)
jan866
Nowicjusz

02 Mar 2020, 19:11

Ja miałem kiedyś taki zwykły, nie za drogi ale powiem szczerze że działał bardzo dobrze, w sumie do tej pory sprawnie działa także mogę polecić te tańsze sprzęty
kaktusss
Nowicjusz

22 Lis 2022, 22:41

Alkomat kilka razy uratował moje prawo jazdy. Przynajmniej 3 razy, kiedy musiałem prowadzić dzień po imprezie, kiedy dmuchnąłem w alkomat bardzo się zdziwiłem. Czułem się świetnie a urządzenie wykazało, że jednak nie mogę prowadzić. Polecam każdemu kierowcy zainwestować kilka stówek w alkomat osobisty. Ja zakupiłem swój alkomat w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony
Ostatnio edytowany przez Kao, 22 Lis 2022, 23:19, edytowano w sumie 1 raz
Powód: reklama
Marc00
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Udoskonalone manualne i automatyczne skrzynie biegów Opla
    Dzięki licznym poprawkom w konstrukcji wewnętrznej i mechanizmach dźwigni druga generacja pięcio- i sześciobiegowych skrzyń Opla w porównaniu z konkurencją uzyskała doskonałe wyniki w zakresie jakości zmiany biegów. ...