Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Napisałem ,że uważam cię za mądrego człowieka
PhantomASA1 napisał(a):Fourup zaprezentował styl myślenia Hołowczyca a Hołek to jest Hołek chyba zgadzasz się ze mną ,że z takich ludzi jak Hołek my Polacy możemy być dumni,gdybyś Hołka chciał pocałować w rękę to?! Nie pozwoloiłby ci na to jest na to zbyt mądry ,zbyt skromny ,zbyt pokorny.Ten facet nie ma siebie za dobrego kierowce i to jest to!
PhantomASA1 napisał(a):Sokrates powiedział że cnota jest wiedzą ,ja sądzę ze wiedza mądrością nie jest ,uważam że skromność jest cnotą a więc Fourup jest czlowiekem mądrym bo skromnym!
PhantomASA1 napisał(a):Widziałeś kiedykolwiek facetów którzy wymagają tego by całować ich po rękach?!
PhantomASA1 napisał(a):Jeśli całują kobiety to sa Gentlemenami!
PhantomASA1 napisał(a):No ale my tutaj o samochodach!
eaxene napisał(a):billu gatesie, który gdy kończył on prace jako szef Microsoftu to pokazano jak się pakuje-> pakował się do własnego, zwykłego Forda Focusa, nie maybacha, bentleya, chociażby merca, tylko do zwykłego Focusa.
PhantomASA1 napisał(a):Fourup zawiodłeś mnie myślałem,ze jesteś inteligentnym gościem teraz tego nie jestem pewien,jaki miałbym powód by wazelinować?!...
fourup napisał(a):Lizus!
Wazeliniarz!
to jakoś tak samo mi się nasunęło takie podsumowanie... Żyję na tym świecie wystarczająco długo, żeby pamiętać nieomylność, wszechwiedzę i monopol na intelekt Sekretarzy... I tak mi się jakoś pokojarzyło... ZPhantomASA1 napisał(a):(...) Ja uwazam to forum najlepsze z możliwych...
(...) Tym forum włodarzą mądrzy ludzie...
(...) Ja się cieszę ,że jest to forum ,dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem ,uczę się cały czas,poznaję ludzi którzy dzielą się ze mną swoją wiedzą,to forum jest NAJLEPSZE!!!...
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
też: "(...)Łubu-dubu - łubu-dubu niech nam żyje prezes naszego klubu..."