"Może uda mi się wygrać wyścig, może dwa. Ale na zdobycie tytułu mistrzowskiego nie mam większych szans, gdyż rywale z ekip Ferrari i McLaren będą dysponowali lepszym sprzętem. Mój zespół jest OK, ale ten sezon chyba poświęcimy na dopracowanie samochodu. Daję sobie trzydzieści procent szans na tytuł" - uważa Alonso.
A i tu się myslisz kolego. Wystarczy swoją wypowiedź wziąć z cudzysłów, jeśli nie jest ona Twoją wypowiedzią. Nie trzeba podawać źródła taka wskazówkę powiedziała mi pani od polskiego przed maturą
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
To po co w różnego rodzaju pracach podajemy przypisy?
Mnie uczono, że w dobrym tonie jest podać źródło. Drugi plus to pewność, że nie będzie się posądzonym o plagiat. A najlepiej będzie jak sobie to sprawdzę.
mniejsza o cydzusłowy:) wróćmy do tematu, Alonso ma sznse na tytół tylko renault mu to utrudnia, w ferrari czy w mercedesie mógłby śmiało walczyć o tytół, myśle że nawet będąc w bmw była by walka pomiędzy nim a Kubicą:D
SKODA Superb - nowy wygląd i mniejsze zużycie paliwa SKODA rozpoczyna kolejny etap swojej ofensywy modelowej SKODĄ Superb. Model flagowy marki imponuje atrakcyjnymi nowymi elementami stylistyki SKODY, świeżym wnętrzem i ulepszonymi funkcjami. Zużycie paliwa i emisja CO2 oferowanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.