Killaz nie wiem co miałeś na myśli pisząc czy mam pojęcie o mechanice...bo imbus od klucza francuskiego to nawet blondynka odróżni
![Szczęśliwy :D]()
a na dodatek sam robie u mojego znajomego mechanika w warsztacie i naprawdę czasem przywożą nam takie trupy i wymagają żeby zrobić coś z niczego i wiem coś na temat dorabiania przerabiania i innych rzeczy tak aby takie złomo-wozy do których przywiazali się właściciele mogły jeździć
![Uśmiechnięty :)]()
więc podsumowując nie jest mi obcy takowy temat jaki zarzuciłeś
Bo nie chodziło mi w poście o pytanie się na jakim poziomie ktoś stoi z mechaniki tylko o poradę której nie będę powtarzał dlatego że już jest to napisane powyżej.I zdaje sobie sprawę z tego że jest to nietuzinkowy pojazd których nie ma na drogach u nas ani w warsztatach jak VW Audi,Opli, Fordów itd i wiem że zapewne przysporzył by mi bólów głowy i to nie raz z częściami może nie byłby aż taki problem bo tyle o ile sprawdzałem na allegro rozrząd przykładowo łożyska kół itd i są tylko też kosztują
a takie auto służyłoby mi do week wyjazdów na miasto do wynajęcia na ślub itd także nie jeździłbym nim do biedronki codziennie na zakupy.Jest to dla mnie auto z duszą które rzuca się w oczy i nie jest zwykłym taczko-wozem jak inne oczywiście nie mam tu na myśli obrażać użytkowników zwykłych aut bo póki co takie też mam.