REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
weź kayabeToMeG napisał(a):Ja też szukam amortyzatorów na tył do mojej vitary znalazłem w katalogach takie:
kyb 343247 - 185zł (allegro)
tikico ag8003t - 219 zł (zawieszeniapl)
magneti marelli 4704G - 162zł (nie pamiętam)
Waham się bardzo bo w ogóle nie wiem czym się sugerować. Czy ktoś ma jakieś sugestie?
ToMeG napisał(a):Ja też szukam amortyzatorów na tył do mojej vitary znalazłem w katalogach takie:
kyb 343247 - 185zł (allegro)
tikico ag8003t - 219 zł (zawieszeniapl)
magneti marelli 4704G - 162zł (nie pamiętam)
Waham się bardzo bo w ogóle nie wiem czym się sugerować. Czy ktoś ma jakieś sugestie?
no nie wiem 3 lata sie bujają na calminiKarson napisał(a):pocieszny napisał(a):ju es ejKarson napisał(a):Calmini to kupa okazało się
BTW znam 2 vitarki na calmini +3 i nie narzekają zbytnio
kwestia czasu. krótkiego
wiesz też kiedyż wszyscy mowili ze rancho to badziew z USA i sie rozpizdzi po chwili , sprężyny z pospringu teżKarson napisał(a):łeee.. to co to za upalanie, że amory 3 lata wytrzymują? popierdułka jakaś!![]()
znajomy rozwalił te amorki w pół roku. a zbytnio ich nie żyłował.
myślę, że to dowód na brak kontroli jakości tych produktów sygnowanych swoim logo
pocieszny napisał(a):wiesz też kiedyż wszyscy mowili ze rancho to badziew z USA i sie rozpizdzi po chwili , sprężyny z pospringu teżnie powiem ile taki komplet w parchu wytzrymuje bo bym kolegów z OME zawsztydził