Amortyzatory Tył Mercedes W203 C220

19 Lip 2010, 23:04

Witam. Mam pytanie. Jakie amortyzatory mi polecicie do Mercedesa C220 Diesel 143 KM Kombi?
Może jakaś firma albo jeszcze lepiej odrazu link.
Pozdro.
Adiyoshi
Nowicjusz

Miejscowość: Tomaszów Lubelski

20 Lip 2010, 21:51

Jeśli jest cię stać na produkty z najwyższej półki to kup.Bilsteina, Sachs-Boge,Monroe lub Gabriela.Jeśli nie chcesz przepłacać i nabyć solidny produkt dużo taniej to polecam HARTA.Ja na tych amorkach zrobiłem już 60 kkm,spisują się doskonale.Producentem jest jakaś niemiecka firma,HART jest dystrybutorem.Nie zauważyłem żadnych różnic między SACHSEM-BOGE a produktem sygnowanym przez HARTA!Uważaj tylko byś nie wtranżolił się w tanią chińszczyznę,oni potrafią podrabiać nawet ryż! :mrgreen:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać
    Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
    BMW Vision EfficientDynamics 2009
    BMW Vision EfficientDynamics łączy w sobie futurystyczny, aerodynamiczny design nadwozia z wysoką wydajnością paliwową i ekologiczną. We wnętrzu konceptu po raz pierwszy zastosowano technikę warstwową. Dzięki wykorzystaniu ...