Witam. Chciałbym zapytać czy ktoś używa takich owiewek. Jadąc ponad 100 km/h z uchyloną szybą w samochodzie pojawia się straszny szum. Prawie nie da się rozmawiać. Wiecie może czy takie owiewki zredukują jakoś ten szum? Troche nie wiem czy opłaca się w to inwestować.
Ja używam owych owiewek w Corolli E11 i muszę przyznać, że hałasu w ogóle nie ograniczyły. Szumi jak szumiało, przy szybkości ponad 100 km/h staje się męczące.
W sklepie zapytali się mnie czy palę papierosy, bo zwykle takie owiewki kupują palacze by spokojnie popiół strząsnąć podczas jazdy (wówczas nie wwiewa go do środka)
Silnik 2.5 TFSI - International Engine of the Year 2013 2,5-litrowy silnik TFSI otrzymał międzynarodowe wyróżnienie dla najlepszego silnika roku 2013 "International Engine of the Year", w kategorii jednostek od 2 do 2,5 l. Tak zadecydowało jury złożone z 87 dziennikarzy ...
Powroty z wakacji Koniec sierpnia na drogach jak co roku oznacza powroty z wakacji. Wzmożony ruch, pośpiech kierowców spowodowany powrotami na ostatnią chwilę, obniżona koncentracja oraz paradoksalnie bardzo dobre warunki na drogach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.