Bym zapomniał na długość pasuje idealnie tylko jak będziesz wkładał jedno ucho jest jest nieco szersze od samurajowego i trzeba po prostu lekko odgiąć mocowanie to bliżej krzyżaka kolumny, drugie wchodzi ekstra . Gdybyś chciał idealnie to przydałoby się nieco rozwiercić to mocowanie bo tuleja w tym jeepowym jest na śrubę 10 a w samcu jest 8 ale skręciłem i jest git , Ja mam założony i jest Git . Na nierównościach w końcu nie wyrywa kółka z rąk i przy większych prędkościach jest duuużo stabilniej.
Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...
Hybrydowe hity 2017 roku Za nami przełomowy dla motoryzacji rok 2017. To czas, w którym na rynku debiutuje coraz więcej modeli z napędem hybrydowym i pierwszy raz w historii widoczny jest wyraźny, spadkowy trend sprzedaży samochodów ...
Właśnie mam ten sam problem z wyrywaniem kierownicy na "wyjebach", i na powrocie do domu jak koła są oblepione błotem (max 30 na godz), myślę że nowy coś pomoże, a co do ewentualnych mini-przeróbek to spoko, różne "tuningi" się robiło
Dzisiaj dotarł nowy amor, nie do wiary jaka różnica w prowadzeniu auta, to ja przez 2 lata myślałem że mam luzy w układzie kierowniczym a tu wszystko rozwiązane przez wymianie. jeszcze raz dzięki za link SamurajSJ
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.