REKLAMA
Miesci sie w sosnowcu przy ul Stawowej 4.Wszystkim radze unikac tam wizyty.Właścicilel nie rzetelny!!!!!to łagodne słowo,powinienem mu przypisac najgorsze epitety.....zapewnia ze naprawi auto w 2 dni po czym po 9 nie było gotowe. a to co rzekomo wykonał był zrobione do d...cennik z kosmosu..jak sie potem okzało..w trakcie naprawy zaczely pojawiac sie nowe usterki jak to w starym aucie.... po zapytaniu o cene odnosnie dodatkowych usług nie chcial powiedziec ile co bedzie kosztowalo (rzekomo zajęty był)po wielokrotnych prosbach(jeździłem tam co dziennie)Brak protokołu przyjecia samochodu,.nigdy nie potrafił odopoweidzic na kiedy auto bedzie gotowe....dlaczego tam oddałem zapewniał mnie ze bedzie wszystko ok i cena niższa niz u konkurencji...a wyszło inaczej...Mechanic są fachowcami ale chyba od dzwonków gazowych w tym warsztacie..... brak elementarnego pojecia o mechanice...nie dajcie sie omotac pierwszemu wrażeniu i nie oddajcie auta zawsze ustalcie cennik z góry i proscie o protokół przyjecia pojazdu.
JESZCZE RAZ OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!!NIE ODDAJCIE TAM AUTA!!!!STAWOWA 4 SOSNOWIEC!!!!ZNISZCZĄ ZESPUJĄ I WYSTAWIĄ RACHUNEK ZE WAS ZETNIE Z NÓG.SZEF....SZKODA SŁOW MECHANICY JESZCZE GORSI...A ZACHOWNIE JAKBY POTRAFILI ZROBIC WSZYSTKO A NIE POTRAFIĄ NAPRAWIC RODZIMEGO SPRZĘTU...CZESCI ZAMÓWIĄ PO TYGODNIU I NIE WSZYSTKIE....NIE MÓWIĄ KIEDY BEDZIE GOTOWY SAMOCHÓD...NIE WYSTAWIĄJĄ PROTOKOŁU PRZYJECIA...PARANOJA NIE WARSZTAT...[/b]