ANDAR SOSNOWIEC PARTACZE I NACIAGACZE Z SZEFEM NA CZELE!

23 Lut 2007, 20:59

Miesci sie w sosnowcu przy ul Stawowej 4.Wszystkim radze unikac tam wizyty.Właścicilel nie rzetelny!!!!!to łagodne słowo,powinienem mu przypisac najgorsze epitety.....zapewnia ze naprawi auto w 2 dni po czym po 9 nie było gotowe. a to co rzekomo wykonał był zrobione do d...cennik z kosmosu..jak sie potem okzało..w trakcie naprawy zaczely pojawiac sie nowe usterki jak to w starym aucie.... po zapytaniu o cene odnosnie dodatkowych usług nie chcial powiedziec ile co bedzie kosztowalo (rzekomo zajęty był)po wielokrotnych prosbach(jeździłem tam co dziennie)Brak protokołu przyjecia samochodu,.nigdy nie potrafił odopoweidzic na kiedy auto bedzie gotowe....dlaczego tam oddałem zapewniał mnie ze bedzie wszystko ok i cena niższa niz u konkurencji...a wyszło inaczej...Mechanic są fachowcami ale chyba od dzwonków gazowych w tym warsztacie..... brak elementarnego pojecia o mechanice...nie dajcie sie omotac pierwszemu wrażeniu i nie oddajcie auta zawsze ustalcie cennik z góry i proscie o protokół przyjecia pojazdu.

JESZCZE RAZ OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!!NIE ODDAJCIE TAM AUTA!!!!STAWOWA 4 SOSNOWIEC!!!!ZNISZCZĄ ZESPUJĄ I WYSTAWIĄ RACHUNEK ZE WAS ZETNIE Z NÓG.SZEF....SZKODA SŁOW MECHANICY JESZCZE GORSI...A ZACHOWNIE JAKBY POTRAFILI ZROBIC WSZYSTKO A NIE POTRAFIĄ NAPRAWIC RODZIMEGO SPRZĘTU...CZESCI ZAMÓWIĄ PO TYGODNIU I NIE WSZYSTKIE....NIE MÓWIĄ KIEDY BEDZIE GOTOWY SAMOCHÓD...NIE WYSTAWIĄJĄ PROTOKOŁU PRZYJECIA...PARANOJA NIE WARSZTAT...[/b]
cwynarx
Nowicjusz

Miejscowość: sosnowiec

17 Kwi 2009, 11:25

Mam te same odczucia.
Od trzech tygodni naprawiają mi P. Partnera.
Oczywiście wg. zapewnień właściciela naprawa miała trwać 2 dni. Usterkę diagnozowali ponad tydzień, a naprawa trwa już 11 dni.
Nikt nie raczy zadzwonić i poinformować o tym że usługa nie jest wykonana przez co tracę czas na daremne dojazdy do pseudo-serwisu.
Z tego co widzę nie jestem jedyny w oczekiwaniu na naprawę, takich klientów jest więcej.
Zaznaczam że naprawa jest banalna. Regeneracja turbiny, gdzie ich zadaniem było zdemontowanie i zamontowanie jej na nowo.
Przy okazji wymieniali pasek rozrządu oraz opony i już widzę że nowe opony są zamontowana na tylnej osi. Boję się co mnie spotka po odbiorze samochodu.
Omijajcie ten warsztat z daleka.
Tragedia
jorg1965
jorg1965
Nowicjusz

Miejscowość: katowice

10 Maj 2009, 20:36

Samochód oddany we wtorek, zdiagnozowano usterkę, wymieniono czesci na nowe (oryginały w bardzo przystępnej cenie o czym świadczy faktura) po czym w czwartek (tego samego tygodnia :)) fura była gotowa do jazdy. Jak dla mnie w pełni profesjonalne i godne polecenia podejście do tematu.
podciep
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec

25 Sie 2009, 18:37

polecam zakład Piotra Łazarskiego w sosnowcu ul Chemiczna 15, gościu jest dobrym diagnostą i świetnie robi zarówno mechanikę jak i blacharkę,
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

26 Cze 2012, 16:46

Największe partacze jakich udało mi się poznać to uwaga-mega-partacze-ap-serwis-sosnowiec-milowice-vt56826.htm
Martenso
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 12 1995
Auto: Mitsubishi

18 Kwi 2018, 16:38

A niech mi ktoś powie czy macie jakieś doświadczenia z BCS Skrzynie Biegów? Bo chcę oddać moją skrzynie na regenerację, szwagier mówił że tam mają najlepsze ceny i dobrych mechaników ale chcę dopytać.
sylwia4012
Nowicjusz

Auto: golf IV
Silnik: 1,9
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu
    Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...